Radu Nitu de la Casa Iubirii s-a lansat in muzica cu piesa „Pardon”!

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Radu Nitu de la Casa Iubirii s-a lansat in muzica cu piesa „Pardon”! Indragitul concurent al celei mai populare emisiuni matrimoniale ale momentului se pare ca nu vrea sa lase asa cu una, cu doua, potentiala sa cariera muzicala. Detalii in randurile urmatoare.

bookzone.ro

Radu Nitu de la Casa Iubirii s-a lansat in muzica cu piesa „Pardon”!

Radu Nitu de la Casa Iubirii Sezonul 2
Radu Nitu de la Casa Iubirii Sezonul 2

Sa revii la viata normala, obisnuita, dupa ce vreme de atata timp ai fost tratat regeste poate sa fie greu. Sa incepi sa ai din nou grija facturilor, a chiriei si alte asemenea pe care noi toti le avem poate fi destul de covarsitor, va dati seama. Asa ca multi din concurentii de la Casa Iubirii au nevoie de o perioada de reacomodare cu viata normala. Gata cu salariile primite usor, gata cu mancarea la discretie si restul de facilitati. Daca nu au reusit sa devina influenceri pe TikTok sau pe alte platforme, trebuie sa se orienteze spre meserii normale. Daca insa au reusit sa adune un numar mare de urmaritori, pot incerca sa ramana in lumina reflectoarelor.

Asta vrea sa faca si Radu Nitu, castigatorul sezonului 2 al emisiunii Casa Iubirii. Dupa un parcurs excelent in emisiune, cu multe cecuri castigate, la care, evident, se adauga si premiul in valoare de 75.000 de lei, Radu s-a gandit sa isi incerce din nou norocul pe partea muzicala. Daca ne aducem bine aminte, el a mai colavborat cu Marinel la o piesa acum mult timp. De atunci insa, nu mai facuse nimic. Acum insa, ca si-a eliberat programul, s-a gandit sa lanseze piesa „Pardon”. E piesa cu care spera sa isi faca de data aceasta pe bune intrarea pe scena muzicala de la noi din tara.

bookzone.ro

Un ritm oriental

Radu a ales sa abordeze un stil oriental in noua piesa. Alaturi de el a fost si Mihaela, castigatoarea sezonului 2 Casa Iubirii. Nu putem sa nu ne intrebam ce s-ar fi intamplat daca Radu si Cristina ar mai fi fost impreuna atunci cand s-a filmat video-ul. Probabil ca ea ar fi aparut in locul Mihaelei. Sau probabil ca a fi existat si niste scene mai apropiate intre cei doi. Insa, dupa cum bine stim, Cristina a ales sa se desparta de Radu la scurt timp dupa finala sezonului 2… Pacat, pentru ca multi erau de parere ca cei doi se potriveau. Insa, aparent, tanara a ales sa nu mai aiba de-a face cu el. In schimb, a ales sa se axeze pe studiile ei.

Voi ce parere aveti despre noua piesa a lui Radu? Vi se pare buna sau nu prea? Preconizati ca o sa aiba viitor in industria muzicala sau mai degraba ar fi bine sa ramana doar la TikTok? Ne puteti spune si in sectiunea de comentarii, desigur. Daca nu ii merge cu muzica, oare se va intoarce in sezonul 3 din Casa Iubirii? Pe Radu il puteti gasi si pe contul lui de Insta. Aici, el isi tine la curent fanii cu ce mai face in viata de zi cu zi, dar si cu toate proiectele pe care le pregateste.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!