Taxa Fixa de 10 lei pentru livrarea prin EasyBox

answear.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Taxa Fixa de 10 lei pentru livrarea prin EasyBox tocmai a devenit o normalitate. Emag a decis sa schimbe lucrurile. Astfel, pe platforma lor nu vor mai exista alte tarife pentru livrarea produselor prin intermediul EasyBox. Toate vor fi de 10 lei, indiferent ca selectam „livrat de Emag” sau livrat de oricare alt partener de MarketPlace.

Taxa Fixa de 10 lei pentru livrarea prin EasyBox

Taxa Fixa de 10 lei pentru livrarea prin EasyBox
Taxa Fixa de 10 lei pentru livrarea prin EasyBox

Aveam si eu puse in cos niste carti, care trebuiau sa fie livrate de la un magazin ce vinde prin Emag. Prima data cand am vazut care este taxa lor de livrare prin EasyBox, m-am bucurat super mult. De ce? Pai, era de aproape 6 lei, spre deosebire de altii, care aveau peste 10 lei taxa de livrare…Si am tot pus eu carti in cos, am tot amanat comanda, din cauza ca am avut treaba. Azi cand am zis sa o finalizez totusi, sa-mi ajunga saptamana aceasta cartile, am avut o surpriza: taxa de livrare prin EasyBox devenise 9.99 lei. Putin suparat ca s-a marit, am zis ca aia e, macar nu e peste 10 lei.

farmec.ro

Ulterior, am aflat ca schimbarea vine ca urmare a dorintei Emag de uniformizare a preturilor. Cu alte cuvinte, orice partener Emag si chiar Emag insusi va livra prin EasyBox pentru 10 lei. In exemplul pe care vi l-am dat eu, n-a picat prea bine, ca s-a marit taxa de livrare. Insa, e un caz izolat. Dupa cum va spuneam, in 99% din cazuri, pentru livrarea prin EasyBox multi cereau 12 lei sau chiar si 25 de lei, ceea ce mi se parea foarte, foarte mult. De azi inainte insa, iata, toate vor putea livra pentru 9.99 lei.

bookzone.ro

noriel.ro

E o noutate buna

Din punctul meu de vedere, taxa fixa de 10 lei pentru livrarea prin EasyBox este foarte buna. Poate nu din prima, dar in timp, se va simti diferenta. In loc sa ai comenzi in care plateai 25 de lei pentru orice porcarioara pe care ti-o aducea un partener Emag, acum o sa dai mai putin de jumatate.

Tin si acum minte ca voiam sa comand un parfum de pe Emag. Unul ieftin, de pana in 50 de lei, nu unul din acelea scumpe, cum e parfumul Versace Eros. Si l-am gasit la un partener MarketPlace Emag, care ar fi vrut sa mi-l trimita la EasyBox cu 25 de lei. Va dati seama ca nu l-am mai luat, ca nu merita sa dau 50% din pretul parfumului pentru a il livra la Easy…Una peste alta, schimbarea e buna, chiar daca, dupa cum v-am spus, asta inseamna ca in unele cazuri, vom plati mai mult. Deja e de asteptat, avand in vedere cat e inflatia in Romania. In fine…sa nu uitati ca pe noi ne gasiti si pe Facebook.

vegis.ro

2 thoughts on “Taxa Fixa de 10 lei pentru livrarea prin EasyBox

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!