Dorian Popa e un influencer adevarat
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Dorian Popa e un influencer adevarat, dupa mine. Printre atatia asa-zise personaje care par sa influenteze publicul, sunt cativa care intr-adevar reusesc sa schimbe perceptii, comportamente si asa mai departe. Haideti sa vorbim putin despre cateva chestii.

bookzone.ro

Dorian Popa e un influencer adevarat

Dorian Popa e un influencer adevarat
Dorian Popa e un influencer adevarat

Inainte de a primit probabil putin hate pentru aceasta afirmatie, lasati-ma sa va explic. Exista in Romania foarte, foarte multi influenceri care fie sunt la inceput de drum, fie nu reusesc sa se conecteze atat de bine cu publicul lor. Indiferent de motiv, se pare ca nu reusesc sa ii influenteze pe oamenii care ii urmaresc. Sau, cel putin, nu intr-o masura covarsitoare.

De cealalta parte a baricadei, il avem pe Dorian Popa, ex Lala Band si actual artist independent, cu aproape 2 milioane de urmaritori pe Instagram, care, ce sa vezi, isi face treaba destul de bine. De unde pana unde? Pai, haideti sa va spun. Mi-a venit ideea acestui articol atunci cand m-am uitat la unul dintre cele mai recente vlog-uri, in care ne arata ca si-a luat un ciubar. Daca nu l-ati vazut inca, desi ma indoiesc, vi-l las mai jos:

bookzone.ro

Sursa: Dorian Popa pe YouTube

Si-a luat si can am

Revenind la ideea de baza, imi aduc aminte de un alt vlog de-al lui, in care ne arata un soi de scooter, care se numeste can am. Eu, personal, nu mai auzisem de aceasta denumire pana atunci. Insa, acest aspect e irelevant. Ce e relevant e ca nu a trecut mult timp de cand a aparut pe vlog-ul lui Dorian Popa, ca mai toti au inceput sa se intereseze de unde isi pot lua un can am.

Atat persoanele obisnuite, cat si influencerii, au inceput sa foloseasca can am-uri. Si de unde au aflat toti de el, e usor de inteles. La ce cifre face Dorian cu daily vlog-ul, e putin probabil ca aparitia aceasta a acestor masinarii in ultima perioada sa izvorasca din alte locuri, parerea mea.

Dorian si-a luat ciubar

Acum, se pare ca artistul si-a luat un ciubar. De data aceasta, mirarea mea nu a mai fost atat de mare. Mai auzisem prin diverse locuri de ciubar si, daca nu ma insel, chiar l-am vazut la TV la vreo emisiune, parca. Ce este un ciubar? E un fel de jacuzzi romanesc. Si pare a fi o achizitie tare interesanta pentru orice fel de curte. Interesant e ca poate fi folosit si vara, dar si iarna.

Ce misto e iarna, cand e super frig afara, sa iesi in curte intr-un simplu halat si sa intri in slip in ciubar, unde temperatura e ridicata. Cu siguranta ca e o senzatie tare interesanta. Doar ca…tot ce e misto, e si scump, din pacate. Astfel, o astfel de imbunatatire a curtii, daca o putem numi asa costa vreo 7.000 de lei sau peste. Da, da, atat costa un ciubar. N-ai zice, avand in vedere dimensiunile reduse. Si totusi, acesta e pretul, in general.

Si, ca o concluzie, acum, ca Dorian Popa si-a luat ciubar, cu siguranta ca multi ii vor urma exemplul. Vom vedea ciubaruri (sper ca acesta e pluralul) prin fel de fel de vlog-uri, ca probabil va deveni la moda, va fi mainstream, daca si l-a luat Regele Hatz. Bineinteles, sigur vor aparea si poze cu el pe Instagram-ul lui Dorian. Asta inseamna sa fii un influencer adevarat: tot ce faci si tot ce ai sa fie dorit de toata lumea.

6 thoughts on “Dorian Popa e un influencer adevarat

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!