Dorian Popa se apropie de 2 milioane de urmaritori pe Instagram

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Dorian Popa se apropie de 2 milioane de urmaritori pe Instagram. Regele Hatz isi arata suprematia chiar si pe aceasta retea de socializare, folosita in ziua de astazi de tot romanul. Vorbim mai mult pe baza acestui subiect in randurile ce urmeaza.

bookzone.ro

Dorian Popa se apropie de 2 milioane de urmaritori pe Instagram

Dorian Popa se apropie de 2 milioane de urmaritori pe Instagram
Dorian Popa se apropie de 2 milioane de urmaritori pe Instagram

Nu e o surpriza pentru nimeni faptul ca Dorian Popa este popular in Romania. Rar gasesti vreun copilas sau chiar un adult in toata firea care sa nu fi auzit de el. Cunoscut initial ca Andrei Anghel din serialul Pariu cu viata”, domnul Popa a reusit sa isi cladeasca un nume in industria muzicala din Romania. Totusi, undeva prin 2016, ajunsese intr-un con de umbra. Se terminase si telenovela muzicala ”O noua viata”, continuarea primului serial si membri trupei Lala Band nu mai erau asa de bagati in seama…

Insa Dorian s-a prins ca trebuie sa faca ceva in acest sens si a inteles si ce: sa isi faca un cont de YouTube. Zis si facut. Povestea lui pe platforma video probabil ca o stiti deja, asadar, nu mai are rost sa va scriem si noi aici, despre ea. Am vrut doar sa va dam un context. Pe YouTube, lumea s-a adunat repede, iar Dorian, partenerul de scena al Alinei Eremia in Lala Band a reaparut in atentia publicului. Usor, usor, s-au adunat si subscriberii pe YouTube, dar si urmaritorii pe Instagram. Si acum, cand va scriem acest articol, artistul mai are foarte putin pana ajunge la 2 milioane de urmaritori.

bookzone.ro

Cum a crescut Dorian Popa pe Instagram?

E o intrebare cat se poate de simpla, cu un raspuns la fel: prin perseverenta. Da, Dorian a inteles ca, daca vrei faima si isi todresti ca lumea sa nu te uite, trebuie sa te vada cat mai des posibil. Asa ca, ce s-a gandit el? Si-a zis ca trebuie sa posteze cat mai des. Daca a reusit sa posteze cate un daily vlog pe zi pe YouTube, de ce sa nu poata sa posteze si cate o poza zilnic pe Instagram?

Astfel, o buna perioada de timp, Dorian a postat in fiecare zi. Rezultatele s-au vazut destul de repede. Parca ne si amintim cum, acum cateva luni, va scriam ca a facut milionul pe YouTube. La acea vreme, ni se parea o suma impresionanta. Si acum iata ca am ajuns sa scriem despre dublul ei, doar ca, de data aceasta, ne referim la IG.

A avut probleme cu contul

Lucrurile nu au mers atat de bine pentru Dorian pe Instagram de la bun inceput. De ce? Pai, se pare ca cineva i-o luase inainte cu username-ul dorianpopa”. Degeaba a vrut sa discute artistul cu respectivul, sa faca in asa fel incat sa poata el sa ia respectivul username, iar persoana aceea sa si-l schimbe. Sigur, din cate am inteles, ar fi existat o varianta, insa ar fi costat mult prea mult. Asa ca Dorian si-a spus ca nu merita. In prezent, el poate fi gasit pe Instagram ca Eu Sunt Dorian. Da, asa se numeste. Nu a avut ce altceva sa isi puna.

Nici afacerile nu i-au mers atat de bine pe reteaua de socializare. Bine, nu toate. Contul lui personal, care da, poate fi luat si drept o afacere, caci exista campanii, giveaway-uri pe IG si altele, din care se pot face bani. A vrut sa isi faca si un brand de suplimente sportive. Gym Rat se numea si era deja facuta o pagina. Din pacate, proiectul nu a prins, fapt pentru care pagina de Instagram Gym Rat este, in prezent, utilizata pentru magazinul online al lui Dorian.

Concluzia articolului despre Dorian Popa si cele 2 milioane de urmaritori

Dupa cum il stim noi pe Dorian, in scurt timp, va face si 2 milioane in cap. Acum, cand va scriem articolul sunt doar 1.900.000, insa la viteza cu care il rumareste lumea, sigur nu va dura mult pana va veni si 2-ul, urmat de zero-uri. Si cu siguranta ca nu se va opri aici cresterea lui. E pe val Dorian si se bucura de un super succes in industria sohwbizz-ului, dar si a vlogging-ului din Romania.

Suntem totusi curiosi daca va da vreo petrecere la casa lui cu piscina din Domnesti cand va face cele doua milioane. Nu de alta, dar pe YouTube, a spus ca la fiecare noua suta de mii de abonati, va organiza o astfel de petrecere. Ramane de vazut. Daca va anunta ceva, probabil ca va vom scrie si noi un articol.

1 thought on “Dorian Popa se apropie de 2 milioane de urmaritori pe Instagram

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!