Fiica Ambasadorului Episodul 37 Rezumat: Gata cu Gediz!

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Fiica Ambasadorului Episodul 37 Rezumat: Gata cu Gediz! Ramas in urma, dupa plecarea neasteptata a lui Nare, individul va avea de suferit mai mult decat ar fi crezut. Lucrurile devin din ce in ce mai grele pentru toate personajele, dupa ce protagonista i-a lasat cu ochii in soare. Ce va urma pentru ei? E timpul sa aflam. Inainte de toate insa, daca va place rezumatul, sa nu uitati sa il trimiteti si prietenilor dumneavoastra. Gata, hai sa incepem.

bookzone.ro

Fiica Ambasadorului Episodul 37 Rezumat: Nu pleaca

Fiica Ambasadorului Episodul 37 Rezumat
Fiica Ambasadorului Episodul 37 Rezumat

Sa iti plece sotia e un lucru greu. Stai sa te gandesti cu ce i-ai gresit, de pur si simplu n-a vrut sa te mai vada. Sancar nu isi poate da seama, dar, surprinzator, renunta usor la ideea de a afla. Altfel spus, nu se duce dupa Nare, s-o intrebe. De cand a aflat ca a plecat, si-a zis ca mai bine ramane aici, pentru Melek. In acelasi timp, fetita incearca si ea sa para ca nu e un lucru chiar asa rau. Desi nu stie nimeni ce e in sufletul ei.

Totusi, Sancar mai refuleaza. Nu poate nici sa isi continue viata, de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Vrea cel putin sa stearga urmele lui Nare. Nu vrea sa mai vada vreun lucru care i-ar putea aduce aminte de fosta lui sotie. Daca ea a decis sa plece, plecata va ramane. Nici lui Gediz nu i-a picat bine aceasta plecare. Nici macar un „Pa” aruncat in sila nu i-a dat Nare. SI, din cauza ei, deja vede cat de urat se uita toata lumea la el. Nu stiu ca el a vrut sa se casatoreasca cu ea ca sa il salveze pe Sancar. Lumea crede ca a vrut sa isi tradeze fostul prieten si atat. Isi spune ca nu mai poate ramane aici, trebuind sa se duca in alt oras, unde sa inceapa o viata noua…

bookzone.ro

Inceputuri noi pentru Sancar

Si ca tot vorbeam de inceputuri noi, si Sancar va avea parte de niste surprize. Si placute si neplacute. Singura care se pare ca ii ramane alaturi e Melek, fetita lui. In rest, toti par sa se distanteze. Gediz pleaca intr-adevar. Nare deja nu mai e. Iar el se simte stingher. Si cand incerca si el sa isi revina, afla un lucru care il destabilizeaza, desi poate nu ar trebui. Afla ca Gediz s-a dus… A avut un accident si nu mai e nici el. Desi in ultima vreme nu se intelesesera, lui tot ii pare rau dupa acesta. SI uitati asa, Sancar a ramas singurl, singurel.

Ce va face el pe mai departe? Fara prieteni, fara dragoste, fara ideal. Doar cu o responsabilitate: Melek a lui, pe care trebuie sa o creasca. Timpul trece, insa nu degeaba. In viata protagonistului va aparea o noua fata. Numele ei este Mavi, iar ea va reusi sa il faca pe barbat sa creada iar in dragoste. Cum va face vom afla din urmatoarele episoade ale serialului. Vom urmari pagina de Facebook unde se mai discuta de Fiica Ambasadorului.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!