Rezumatul ultimului episod din Fiica Ambasadorului

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Rezumatul ultimului episod din Fiica Ambasadorului a sosit. E timpul sa vedem cum se termina povestea aceasta superba, care a inceput in urma cu mai multe luni si care, dupa cum v-am mai spus, s-a terminat pe 17 mai. Sedat e pe cale sa le prinda pe Melek si pe Mavi. Sancar nu pare sa fie pe nicaieri. In aceste conditii, stam si ne intrebam: ce va urma? Haideti sa aflam impreuna.

bookzone.ro

Sedat le prinde

Degeaba incearca Melek si cu Mavi sa se ascunda, ca Sedat le gaseste. Bucuros ca in sfarsit nu mai are pe unde sa ii scape, el vrea sa o ia pe Mavi. Dar tanara nu se lasa si nu se lasa. Tot incearca sa traga de timp. Vazand ca nu poate, Sedat se gandeste sa ar fi bine s-o ia pe Melek. Insa nu mai apuca, pentru ca se intampla doua lucruri.

In primul rand, apare Sancar. Si dupa, apare si Guven, care, cand vede ca asa-zisul sau partener de plan vrea sa ii faca rau nepoatei sale, innebuneste. Si isi spune ca pana aici i-a fost. Asa ca se asigura ca Sedat nu va mai deranja pe nimeni, niciodata. Sancar, Mavi si Melek sunt speriati cand aud focul de arma. Insa, pana la urma, tot ce conteaza e ca au scapat. Doar ca teama din sufletul lui Mavi o fac pe aceasta sa nu mai poata. Trebuie sa nasca.

bookzone.ro

Rezumatul ultimului episod din Fiica Ambasadorului: Petrecere de bun venit

Rezumatul ultimului episod din Fiica Ambasadorului
Rezumatul ultimului episod din Fiica Ambasadorului

Timpul trece, iar Mavi naste, pana la urma. Copilul e bine, spre bucuria surioarei sale, dar si a tatalui sau, care abia asteptau sa il poata lua in brate. Pentru a le ura bunvenit asa cum trebuie, apropiatii lor fac o petrecere la conac. Si surprinzator, il cheama si pe bunicul lui Melek, ca doar el i-a salvat viata in padure. Usor, usor, Sancar si Guven incep sa lase deoparte trecutul.

Ba, mai mult…Guven discuta cu acesta si ii spune ca Melek poate sa stea la el. Fata lui a avut multe probleme de rezolvat. E vorba de probleme interioare, cu ea insasi, pe care in prezent se pare ca le-a invins, din ce intelege. Insa, chiar si asa, simte ca nu mai poata sa fie mama lui Melek tot timpul. Isi doreste sa o vada, dar nu mereu, ci doar in diverse vacanta. Sancar si Mavi accepta pana la urma, ca doar e mama ei. Nu-i pot interzise asa, sa isi vada fata.

O vacanta binemeritata

Dupa toate cate au patit, ai nostri decid sa isi ia o binemeritata vacanta. Vor sa vada lumea si sa se destreseze si ei. Au patimit atatea, au fost atia care le-au vrut raul. Asa ca le trebuie o pauza neaparat. Nici nu-si dau seama cand trec niste luni bune de cand au plecat. La intoarcere, toti apropiatii ii asteapta cu sufletul la gura.

Incheiem rezumatul ultimului episod din Fiica Ambasadorului spunandu-va ca Mavi si Sancar se intorc cu bine in oras. Sunt mai fericiti ca niciodata si se iubesc. Formeaza o familie fericita si asta e tot ce conteaza. Asa se termina serialul turcesc Fiica Ambasadorului. In primele episoade, am fi crezut ca Sancar va ramane cu Nare. Insa, iata ca el a ramas, de fapt, cu Mavi. Una peste alta, a fost un serial superb. Daca aveti lucruri de adaugat pe baza a ce s-a intamplat in ultimul episod, puteti sa veniti pe pagina de Facebook.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!