Serialul Melek Sezonul 2: Cand incepe?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Serialul Melek Sezonul 2: Cand incepe? Mai continua povestea drragilor nostri, dupa ultimul episod difuzat in data de 9 noiembrie sau povestea s-a terminat definitiv? Haideti sa aflam si noi detaliile din articolul nostru de astazi, dragilor. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa incepem.

bookzone.ro

Serialul turcesc Melek, un adevarat fenomen

Serialul Melek Sezonul 2
Serialul Melek Sezonul 2

Vreme de cateva luni, cat s-a difuzat serialul cu peripetiile lui Melek Karadag, am fost prinsi de poveste. Ne-a placut cum femeia a decis sa se intoarca pe plaiurile natale, acolo unde si-a dat seama ca trebuie sa isi traiasca restul vietii. Simtind ca viata ei se destrama, dupa ce barbatul langa care a petrecut ultimii 20 de ani si-a aratat adevarata fata si dupa ce a aflat ca sufera de o boala grea, fata lui Seyit Ali a revenit acasa. Insa, evident, nimeni nu a primit-o bine, dupa ce ea a plecat in ziua nuntii, lasand in urma atatea intrebari.

Barbatul cu care trebuia sa isi formeze o viata frumoasa a tot asteptat-o. Pana la urma, cei doi s-au impacat, a noastra s-a vindecat, iar lucrurile au culminat cu o nunta frumoasa a lor. Desi la inceput au existat numeroase neintelegeri, pe parcurs aproape toata lumea a reusit sa se impace cu toata lumea. Si finalul a fost unul fericit. Insa, vine intrebarea… va mai continua? Va mai fi un sezon? Sau totul se termina aici, pentru totdeauna, pentru aceste personaje dragi noua?

bookzone.ro

Serialul Melek Sezonul 2: Cand incepe?

Din pacate, trebuie sa va dam o veste trista: serialul Melek NU va mai continua, dupa episodul din 9 noiembrie 2023. De ce? Pentru ca… povestea s-a terminat. In Turcia, serialul e deja terminat de peste un an si n-a mai spus nimeni nimic despre niciun fel de continuare. Povestea pare inchisa si pana la urma, nu ne vine greu sa credem. Cu Kenan si Alpay care au disparut din peisaj, cine si de ce sa mai vrea sa le faca rau dragilor nostri? Cele doua familii Sirhan si Karadag sunt linistite acum si isi vad de ale lor. Au afaceri noi, au bucurii noi.

Poate daca mai traia Adnan, baiatul lui Kenan, sa spunem ca ar mai fi fost cineva care sa fie gen dusmanul, antagonistul. Dar asa, cine si de ce sa mai vrea sa ii supere pe cei din cele doua super familii? Asadar, da, serialul Melek s-a terminat. Povestea nu va mai continua. Insa, vestea buna e ca totul s-a terminat cu bine pentru dragii nostri. Melek, Defne, Kerem si micutul Seyit Ali si-au gasit in sfarsit linistea. Desigur, alaturi de cei dragi lor. Seyit Ali si Cumali au revenit la sentimente mai bune. Halil este alaturi de femeia vietii sale, adica draga noastra Melek. Si probabil va vor trai cu totii fericiti pana la adanci batraneti. Este un final frumos, din fericire. Dupa toate pe care le-au indurat, e bine ca acum pot sa fie si ei alaturi unii de altii, in pace deplina. Haideti la discutii si pe pagina de Facebook unde s-au strans pana acum fanii serialului.

1 thought on “Serialul Melek Sezonul 2: Cand incepe?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!