Adela Sezonul 2 – Cand incepe la TV?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Adela Sezonul 2 – Cand incepe la TV? Fanii stau ca pe ace, vrand sa afle cum continua povestea personajelor de care deja s-au atasat. Lucrurile pareau ca s-au asezat, insa se pare ca multe obstacole vor aparea. Acolo unde credeam ca-i soare, va veni o furtuna care va spulbera tot ceea ce parea sigur si stabil. Iar ce va ramane in urma…vor fi doar bucatele de sentimente, din care eroii nostri vor trebui sa construiasca noi iubiri. Caci ce ar fi viata fara dragoste?

bookzone.ro

Adela Sezonul 2 – Cand incepe la TV?

Adela Sezonul 2
Adela Sezonul 2

Dupa ultimul episod din Adela, sezonul 1, intrebarile au inceput sa circule. „Oare ce se va intampla mai departe?” sau „Vor ramane impreuna?” sunt doar cateva dintre ele. Problema este ca asteptarea e grea. Iar raspunsurile vor intarzia sa apara. Cel putin pana cand incepe al 2-lea sezon al serialului romanesc. Si probabil ca va intrebati cam cand ne putem astepta sa ne reintalnim cu personajele.

Pentru sezonul 2 din Adela, fanii trebuie sa stie ca mai au de asteptat. Filmarile au inceput deja si chiar sunt in toi acum, cand scriem acest articol. Acest lucru e unul foarte bun. Cu cat mai repede, cu atat mai bine, caci vor exista mai multe episoade filmate si lucrurile vor merge exact asa cum trebuie. Chiar daca deja au inceput filmarile, tot va trebui sa ne gandim ca pana la toamna, nu prea e posibil sa vedem episodul 1 din sezonul 2 al serialului Adela.

bookzone.ro

De ce? Pai, cam asa se intampla cu toate serialele. In principiu, se termina in mai sau iunie. Apoi, pe parcursul verii, se ia o pauza, iar in toamna, incepe un nou sezon. Si cu Adela se va intampla fix la fel. Posibil undeva la inceputul lunii septembire sa revina pe micile ecrane. De indata ce vom avea o data fixa a inceperii serialului Adela cu actrita Mara Doriana in rol principal, vom face un update la acest articol. Vreti sa inceapa cat mai repde, nu-i asa?

2 thoughts on “Adela Sezonul 2 – Cand incepe la TV?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!