Alpha Kids cu Razvan Fodor

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Alpha Kids cu Razvan Fodor este cea mai noua emisiune cu si despre copiii din Romania. Se anunta a fi un concept tare interesant, sa stiti. Vom discuta despre el in randurile ce urmeaza. Haideti sa vedem cam despre ce ar fi vorba.

bookzone.ro

Alpha Kids cu Razvan Fodor

Alpha Kids cu Razvan Fodor
Alpha Kids cu Razvan Fodor

Se spune ca fiecare generatie are un nume aparte. Avem generatia Baby Boom, avem generatia decreteilor, millenials, dar si Gen Z. Pe langa acestia, exista si generatia Alpha. Ce copii se incadreaza aici? Ei bine, cei care s-au nascut incepand cu anul 2010. Ei sunt cea mai noua, mai diversa, dar si cea mai puternica. Se spune ca multi dintre cei care fac parte din ea vor schimba lumea in feluri in care noi nici nu ni le putem inchipui in prezent.

De unde pana unde? Pai, toti acesti copii superbi au acces la tehnologie inca de cand deschid ochii pentru prima data. La 3 ani deja stiu sa umble cu tableta si cu telefoanele mai bine decat am facut-o multi din noi, atunci cand am atins pentru prima data vreun device. Au o inteligenta nativa si sunt curiosi nevoie mare. Se si maturizeaza mai repede, iar gandirea lor de multe ori ii surprinde atat pe parinti, cat si pe cei din jur.

bookzone.ro

Asa ca o emisiune dedicata acestor adevarate genii care vin din urma era poate ca necesara de mai mult timp. Din fericire, postul de televiziune Antena 1 s-a gandit sa-l faca. Sambata, pe 3 iulie, de la ora 10 dimineata, Razvan Fodor va veni in fata telespectatorilor cu exemple de copii din generatia Alpha.

Razvan Fodor a fost prezentatorul show-ului Burlacul

Pe 1 iulie, emisiunea Burlacul, la care Razvan Fodor era prezentator, s-a terminat. Burlacul Andi si-a gasit aleasa, pe Ana Bene, iar fanii domnului Fodor au inceput sa se intrebe ce se va intampla cu prezentatorul si unde o sa il mai poata vedea. Desigur, pe contul lui de Instagram inca va posta poze, dar una e sa vezi pe cineva pe net si alta e la TV.

Insa, stati fara griji. Razvan Fodor va aparea in fiecare saptamana pe micile ecrane, prezentandu-ne liderii de maine. Din ce intelegem, pare a fi un fel de „Copiii spun lucruri trasnite”, varianta 2021. Mai stiti emisiunea aceea prezentata de domnul Virgil Iantu, nu-i asa? Ramane de vazut daca se va diferentia de aceasta sau daca va fi bazata pe acelasi format.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!