Cand se termina Survivor Romania sezonul 2?

nemira.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cand se termina Survivor Romania sezonul 2? Din pacate pentru fanii emisiunii, nu mai e mult. In scurt timp, va trebui sa ne luam ramas bun de la peisajele superbe, dar si de la concurentii ambitiosi, care ne-au tinut cu sufletul la gura in tot acest timp. A inceput numaratoarea inversa, iar tensiunile dintre concurenti sunt la un nou nivel.

 

Cand se termina Survivor Romania sezonul 2?

Cand se termina Survivor Romania sezonul 2
Cand se termina Survivor Romania sezonul 2

Inca de cand domnul Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania a anuntat ca se trece in etapa de individuale, fanii au inceput sa se intrebe cand se termina emisiunea sportiva. De obicei, faza in care fiecare e pentru el e ultima din aceasta emisiune-fenomen. Acum concurentii nu se vor mai incuraja unii pe altii, caci miza s-a schimbat. Nu mai trebuie sa castige pentru echipa, ci pentru ei insisi.

fabricadegratare.ro

Fiecare pas gresit poate reprezenta finalul pentru ei, cei care au ajuns atat de departe. De la un singur punct ratat, se poate destrama tot ceea ce au reusit sa construiasca cu greu inca din primul episod Survivor. De aceea, adrenalina va ajunge la niste cote pe care probabil nimeni nu si le poate imagina. Jocurile vor deveni din ce in ce mai grele si doar cel sau cea care va reusi sa aiba un echilibru perfect intre forta fizica si cea psihica, va reusi pana la urma sa castige al 2-lea sezon din Survivor Romania.

bookzone.ro

edenboutique.ro/

Semifinalistii din Survivor Romania Sezonul 2

In lupta pentru marele premiu in valoare de 50.000 de euro au ramas 6 concurenti. Este vorba despre doi Faimosi si 4 Raizboinici:

  • Faimosi: Elena Marin si Zannidache
  • Razboinici: Maria Chitu, Albert Oprea, Andrei Dascalu, Marius Craciun

Desigur, echipele acum nu prea isi mai au rostul, pentru ca dupa cum v-am spus, luptele vor fi individuale. Ramane sa vedem cine va fi castigatorul sau castigatoarea. Emotiile vor fi superbe, iar rezultatul cu siguranta ca ii va face fericiti pe unii si tristi pe altii. Doar asa se intampla de fiecare data. Pana la marea finala, noi o sa continuam sa ne uitam pe contul de Instagram al emisiunii, pentru ultimele intrigi.

edenboutique.ro/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!