Survivor Romania All Stars 2024: Tot ce stim despre cel mai asteptat sezon

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Survivor Romania All Stars 2024 se pare ca va fi urmatorul sezon din emisiunea sportiva despre care discuta toti. Desi unele guri rele spuneau ca emisiunea nu se va mai face deloc, iata nu doar ca vom avea inca o serie de infruntari in Republica Dominicana, insa vom avea parte si de concurenti pe care deja ii stim si ii indragim. Primele detalii despre noul sezon avem si noi in randurile urmatoare.

bookzone.ro

UPDATE: S-a anuntat ca Survivor Romania All Stars 2024 va incepe pe 16 ianuarie. Atunci, toti fanii productiei isi vor putea vedea preferatii din sezoanele anterioare pe traseele din Republica Dominicana, in cel mai plin de adrenalina sezon al emisiunii.

Survivor Romania All Stars 2024: Tot ce stim despre cel mai asteptat sezon al emisiunii

Survivor Romania All Stars 2024
Survivor Romania All Stars 2024

Trebuie sa recunoastem ca emisiunea Survivor Romania are poate unul dintre cele mai interesante parcursuri de pe piata de televiziune de la noi din tara. De ce spunem acest lucru? Ei bine, daca va aduceti aminte, emisiunea incepuse pe Kanal D. In locul Exatlon, s-a dorit sa vina aceasta emisiune, care in teorie era diferita de cea mai sus amintita, insa in practica, ziceai ca e aproape trasa la indigo. Nu a rezistat prrea mult acest format la postul condus de turci, din cine stie ce motive. Desi nimeni nu se astepta la vreo mutare. Multi credeau ca emisiunea va avea cel putin la fel de multe sezoane ca Exatlon-ul.

bookzone.ro

Incepand cu sezonul al 2-lea, emisiunea sportiva din Dominicana s-a mutat pe PROTV. Desigur, multi ar putea veni acum sa ne traga de maneca si sa ne spuna ca, de fapt, Survivor a fost prima data la PROTV. Da si nu. Intr-adevar, acum mai multi ani, a fost un format TV asemanator, insa nu il putem compara cu ce este astazi Survivor-ul pe care il stim si il numim. Si, ca o gluma pana si numele era altul pe atunci. S-a numit initial Surpavietuitorul si atat, insa lumea nu prea isi mai aduce aminte nici ce s-a intamplat in singurul sezon difuzat, nici cine l-a castigat. Asadar, revenind, dupa un sezon 3 care nu prea a fost multumitor din punct de vedere al audientelor, multi credeau ca gata, s-a terminat. Si nu va mai urma niciun sezon. Iata insa ca, din primele informatii, PROTV va face un Survivor Romania All Stars 2024. E vorba de un sezon special, ceva la care prea putini se asteptau.

Concurenti consacrati vor reveni pe traseele din Republica Dominicana

De ce spunem ca va fi special acest nou sezon? Pentru ca va include persoane ce stiu deja cu ce se mananca treaba. Este vorba despre fosti concurenti care au fost placuti de public. De aceea, lupta va fi mai stransa ca niciodata, deoarece se presupune ca nu trebuie lasati usor de la inceput. Ar trebui sa vedem niste probe uluitoare si niste performante de top. Si, mai presus de toate, niste fete cunoscute, pe care deja le stim si pe care multi dintre noi le si indragim.

Care sunt concurentii de la Survivor Romania All Stars 2024? Ei bine, s-ar parea ca foarte multi concurenti controversati se vor intoarce. Printre ei se numara chiar si castigatori ai sezoanelor anterioare. Discutam despre Zannidache, Simona Hapciuc, Andreea Tonciu. O surpriza ar fi ca de data aceasta se pare ca vor participa si Catalin Zmarandescu, dar si baiatul sau Mihai. Cand au participat, ei au facut-o in sezoane diferite unul de altul. Insa acum, cand vor fi in acelasi, va fi interresant sa vedem cum vor interactiona. In acelasi timp, o sa mai fie si fratii Iancu si Culita Sterp. Ii vom mai avea si pe Alex Delea, Elena Ionescu, Catalin Morosanu, dar si pe Jador. O sa fim atenti si pe contul de Instagram al emisiunii, sa vedem ce se mai anunta. Poate ca vor mai fi si alti concurenti surpriza, cine stie.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!