Sezonul 3 din serialul Lupin este excelent!

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Sezonul 3 din serialul Lupin este excelent! Poate chiar unul dintre cele mai bune seriale ale acestei toamne. Pe 5 octombrie, Netflix a dat drrumul la a 3-a portie de peripetii ale lui Assane Diop sau Arsene Lupin, iar toata lumea vorbeste despre el. Haideti sa discutam si noi pe baza acestui subiect in articolul nostru de astazi.

bookzone.ro

Sezonul 3 din serialul Lupin este excelent!

N-aveam asteptari prea mari de la Lupin. Si totusi i-am dat o sansa. La scurt timp, eram acolo trup si suflet, alaturi de Assane Diop, protagonistul, in lupta lui pentru a-i dovedi nevinovatia tatalui sau. S-a luptat cu Pellegrini, un puternic om de afaceri, la care parintele lui a lucrat. Ulterior, pentru a iesi el bine din schema, Pellegrini a dat vina pe tatal lui Assane pentrru asa-zisa disparritie a unei bijuterii tare valoroase. Baiatul lui doar pe el il avea, iar dupa ce a mai crescut, Assane si-a spus ca trebuie sa isi razbune tatal. Pasiunea lui pentru peripetiile lui Arsene Lupin e in prim plan in serial.

Pe scurt, tatal lui Assane i-a dat intrr-o zi oarecare una din cartile cu Arsene Lupin, hotul gentilom. Lui Assane i-a placut tare mult si a ajuns sa citeasca tot ce s-a scris despre el. Mai tarziu, el insusi a ajuns un soi de Arsene Lupin. A ajuns sa procedeze fix ca celebrul perrsonaj. Iar atunci cand venea vorba de a fura, facea fix ce ar fi facut Lupin. De aici i s-a tras si porecla si evident, de aici vine si numele serialului. Pentru ca una e sa ai un hot oarecare si alta e sa ai unul inteligent, care actioneaza fix ca un perrrsonaj dintr-o carte.

bookzone.ro

Reuseste sa isi razbune tatal

Nu vreau sa va dau spoilere, asa ca nu va spun pas cu pas ce a facut Assane Diop. Insa, pana la urma, a reusit sa isi rrazbune tatal, iar Pellegrini a primit ce merita. Asta s-a intamplat in primele 2 sezoane. Insa, in sezonul 3 din Lupin, Assane este pe fuga. Lumea a aflat de el. Si, desi multi il considera un erou, foarte multi vor sa il prinda pentru ca nu inteleg, de fapt, cine este el si ce face. Baiatul lui Raoul si sotia sa Claire au de patimit din cauza acestui comportament. In timpul in care el s-a ascuns, cei doi au trebuit sa incerrce sa isi duca viata intr-un stil linistit. Desi, cu toate intrrebarile reporterilor, le-a fost tare greu, va dati seama.

Pana la urma, Assane s-a intors, pentru a fura Perla Neagra, pe care mai incercase sa o fure si in trecut. Si-a zis ca trebuie sa faca asta din doua motive: unu, pentru ca e singurrul obiect de valoare pe care a incercat sa il fure in cariera lui de sot si doi, pentru ca daca reuseste sa il fure, va avea destui bani sa ii ia pe Raoul si pe Claire si sa inceapa o viata noua undeva departe, unde nu ii stie nimeni.

Isi anunta intentia de a-i jefui

Assane face ceva uluitor. Isi anunta intentia de a-i jefui si de a lua Perla Neagra. Lumea innebuneste si in seara in care Lupin si-a anuntat jaful, se strang toti sa vada ce se intampla. Degeaba incearca politistii sa il opreasca. El reuseste ajutat si de Bruno, unul din vechii lui prieteni, sa fure Perla.

Assane mai are o idee pe care o pune in aplicare. Pentru a fi sigur ca vor fi linistiti el, sotia si baiatul pentru tot restul vietii, Assane Diop trebuie sa moara. Asa ca hotul gentilom isi insceneaza moartea. Si lucrurile par sa mearga bine, pana cand Assane afla ca mama lui traieste. Cineva se pare ca s-a prins ca e vorba de o inscenare. Si i-a trimis un mesaj. Asa ca, pentru a-si salva mama, singura care ii spunea Sanni, Assane renunta la Perla Neagra. Si nu doar atat.

Unul din vechii lui dusmani il pune sa faca si alte lucruri, daca vrea sa isi mai vada mama. Si cam despre asta e vorba in sezonul 3 din serialul Lupin de pe Netflix. Este de-a dreptul excelent si chiar va recomand sa il incepeti. Acum ramane de vazut ce va urma. Poate ca o sa urmeze si un potential sezon 4 din acest serial din Franta, depinde. O sa fim atenti si pe contul de Instagram al serialului. Intre timp, asteptam sa vedem ce se intampla si cu potentialul sezon 10 din Suits.

1 thought on “Sezonul 3 din serialul Lupin este excelent!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!