Cum sa saruti frantuzeste o fata? Te invata Bujor de pe YouTube

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Inca de cand exista omenirea, o serie de intrebari existentiale au acaparat cele mai iluminate minti. In articolul de astazi, vom incerca sa raspundem la unca dintre cele mai importante intrebari din istoria recenta a omenirii. Daca titlul nu ne-a dat de gol, va vom spune direct: astazi vorbim despre cum sa saruti frantuzeste o fata. Si nu vom fi singuri in misiunea noastra de antrenare a limbilor voastre. (Da, articolul va avea tenta de caterinca). Il vom avea alaturi pe Bujor Razvan, care e popular pe YouTube Romania 2019 zilele acestea. Apropo, daca tot s-a sarutat Cristi Munteanu cu Mimi zilele acestea, poate le va fi si lor de folos video-ul lui Bujor. Sau poate nu.

bookzone.ro

Cine este Bujor Razvan de pe YouTube?

Bujor Razvan pe YouTube Romania

Pai, la baza e un simplu youtuber. Un om care si-a facut curaj sa deschida camera si sa dea rec, pentru a impartasi lumii din informatiile sale. Doar ca in primele lui video-uri nici subiectul, nici abordarea lui nu prea l-au ajutat. Tocmai de aceea, a intrat pe mana youtuberilor romani care reactioneaza la alte video-uri. Din cate se pare, el in realitate este un coach de networking, marketing si alte din acestea. Coaching incerca el sa faca si in video-ul care i-a adus noua faima pe YouTube. Doar ca…nu prea multi l-au luat in serios. In prezent, el se ocupa de site-ul sau personal. Aici, ii invata pe toti cei care vor lucruri importante despre seductie, despre cariera, despre business si despre altele.

Video-ul care i-a adus faima lui Bujor de pe YouTube

Daca tot v-am spus mai sus ca un video i-a adus intreaga faima lui Bujor pe YouTube, ne-am gandit ca ar fi frumos sa vi-l si aratam. Asadar, iata-l:

bookzone.ro

Sursa: Bujor Razvan pe YouTube

Dupa cum bine putem vedea, video-ul se numeste: Cum Sarut O Tipa Din Prima?(Garantat, Fara Refuz) | 7 Tehnici. Dureaza aproape 18 minute si in el aflam ca tot ce stiam despre abordarea de fete nu e adevarat…Nu trebuie sa vorbim cu o fata, trebuie s-o abordam de la distanta. Puteti sa va uitati si voi la clip si sa ne spuneti ce ati inteles din el. Poate, din gluma in gluma, va prinde bine vreo tehnica de abordare a unei tipe pe care Bujor o spune in video-ul sau. Daca reusiti ceva, sa ne spuneti in sectiunea de comentarii.

Rezumatul Zilei de pe YouTube si Bujor

Vali, baiatul care se ocupa de canalul de YouTube Rezumatul Zilei a facut un video despre Bujor. Prin stilul sau caracteristic, a luat la rost tot ceea ce spunea coach-ul in video-ul care l-a facut cunoscut. Daca vreti si voi sa vedeti ce si cum, iata clipul:

Sursa: Rezumatul Zilei pe YouTube

Clipul a reusit sa stranga foarte repede sute de mii de vizualizari, semn ca s-a viralizat in mediul online. Dupa numarul de like-uri pe care l-a primit, e posibil.

 

Bujor reactioneaza la Rezumatul Zilei

N-a trecut mult timp si Bujor s-a pus pe treaba. Si-a luat camera, a apasat pe REC si a inceput sa filmeze. Ce a filmat? Pai…a reactionat la video-ul de mai sus. A fost baiat si n-a inceput sa spuna ca vai, isi bate joc de el baiatul de la Rezumatul Zilei sau altceva. Si-a dat si el seama ca video-ul respectiv nu e chiar cel mai bun. Si pentru acest lucru, are un Big Up de la noi daca il ajuta.

Daca v-a placut articolul, puteti sa-i dati un SHARE. Asa o sa stie si prietenii vostri ce sa faca daca vor sa sarute o fata frantuzeste in sub 10 secunde, dupa cum ne invata Bujor Razvan pe YouTube Romania. Pana data viitoare, nu uitati ca ne puteti urmari pe Instagram, de unde veti afla de fiecare data cand postam articole.

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!