Selly si Gami la Rai da Buni pe Antena Stars
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Iata ca usor usor, succesul inregistrat de vloggerii romani se transmite si pe TV. Astfel, din ce in ce mai des, fetele pe care le vedem pe YouTube Romania, apar si pe ecranele televizoarelor. Vloggeri si vloggerite deopotriva apar in diverse emisiuni TV, unde vorbesc despre succesul pe care il au pe platforma video. Recent, Selly si Gami din 5GANG au fost in platoul lui Mihai Morar.

bookzone.ro

Selly si Gami la Rai da Buni pe Antena Stars

Zilele acestea, Selly si Gami din 5GANG au fost invitati in platoul lui Mihai Morar. Doi dintre membrii trupei 5GANG au aparut in fata telespectatorilor la Rai da Buni pe Antena Stars. Timp de 30 de minute, ei au discutat despre ce au facut ei in vloggosfera romaneasca in ultima vreme. In acelasi timp au raspuns la cateva intrebari ale fanilor de pe live-ul facut pe pagina de Instagram Rai da Buni.

Fanii au putut astfel sa ii vada pe doi dintre cei mai iubiti vloggeri din Romania si intr-un platou de televiziune. S-a vazut ca erau emotionati in timpul interviului.

bookzone.ro

Piesa 5GANG cu Abi?

Printre intrebarile moderatorului Mihai Morar, s-a strecurat si una legata exclusiv de noile piese 5GANG. Evident, intrebarea a fost pusa de cineva pe live si transmisa apoi de prezentator. Se pare ca acel fan sau acea fana i-a intrebat pe Selly si Gami daca planuiesc o piesa cu Abi. Dupa cum bine stim, Abi e pe val pe YouTube Romania. A intrat in paine cu piesa Papuci Gucci si a continuat sa ia platforma prin surprindere cu noi colaborari. Asa ca e de inteles de ce fanii se intreaba cand vor vedea o piesa 5GANG feat Abi. Cei doi vloggeri prezenti in platou nu au dat un raspuns exact la intrebare, lasand loc de interpretari. Insa, tot ce e posibil. Daca 5GANG e pe val si Abi e pe val, de ce sa nu faca o piesa?

Smaranda e iubita lui Selly?

Evident ca unele intrebari au fost indreptate si spre viata personala a celor 2. Cineva a intrebat daca Selly e cu Smaranda. Vloggerul craiovean a dezmintit zvonul, spunand ca nu stie cine este Smaranda. Apoi, a adaugat ca si daca e intr-o relatie si daca nu e, nu va spune acest lucru. La fel a procedat si Gami, nespunand daca are sau nu. Totusi, de-a lungul timpului, o fata a putut fi observata alaturi de Gami prin diverse video-uri. Si nu, nu e vorba de vreo vloggerita, asadar fanii si-au dat seama ca e vorba de iubita lui GamiOS. Daca stiti numele real al acesteia, ni-l puteti spune in comentarii.

Ce va trebuie pentru a deveni vloggeri de succes?

Mihai Morar i-a intrebat pe Selly si Gami ce cred ei ca le-ar trebui persoanelor care vor sa se apuce de vlogging. Cei doi au spus ca fara munca nu se poate. De asemenea, Selly a adaugat ca e mai bine sa se foloseasca din prima programele profesionale de editare. Asa, toti cei care vor sa inceapa sa se filmeze si sa posteze video-urile pe YouTube se vor obisnui mai repde cu aceste programe. De exemplu, Adobe Premier ar trebui folosit de la inceput, nu alte programe. Si pana la urma asa si e. Daca vreti sa faceti lucruri tari din prima, trebuie sa folositi ce se foloseste de toti, ca programe de editare, ne referim. Probabil va va fi greu la inceput, dar dupa ce ca veti obisnui, vloggurile va vor iesi bine.

5GANG n-a cantat piesa SOS la Rai da Buni pe Antena Stars

Desi fanii abia asteptau sa auda faimoasa piesa SOS, nu s-a putut. In platou au fost doar Selly si Gami, deci lipseau Diana Condurache, Exploit si Pain. Si, dupa cum a spus si Selly, nu pot sa cante doar ei 2 piesa.

La final, avem pentru voi o intrebare:

[socialpoll id=”2534300″]

Puteti sa dati si un share dupa ce raspundeti la intrebare. Asa, poate, poate cei din 5GANG vor vedea si se vor gandi daca sa faca pana la urma o piesa cu Abi sau nu. Nu uitati ca ne puteti urmari pe Instagram. A, si daca vreti sa vedeti o parte din emisiunea Rai da Buni in care au fost prezenti cei doi, iata un videoclip:

Sursa: Rai da Buni YouTube

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!