Selly a scos masti 5GANG

vivacredit.ro

vegis.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Selly a scos masti 5GANG. Avand in vedere perioada prin care trecem cu totii, e nevoie ca multi dintre noi sa se readapteze la nevoile pietei, daca vor sa ramana in business. Selly a inteles rapid acest lucru si a trecut la fapte.

Selly a scos masti 5GANG

Selly a scos masti 5GANG
Selly a scos masti 5GANG

Vazand ca e o cerere uriasa de masti de protectie, probabil cea mai mare din istoria recenta, Andrei Selaru s-a gandit sa isi rotunjeasca profitul cu niste masti. Insa, nu orice fel de masti. Caci sa iei din alta parte ieftin si sa vinzi scump poate oricine. El a vrut sa si le personalizeze cu numele trupei 5GANG, a carei lider si este, de altfel.

edenboutique.ro/

Astfel, pe shopul 5GANG putem gasi in prezent si astfel de obiecte vestimentare, indispensabile iesirii pe strada. Pretul insa a devenit un subiect de barfa si de discutii pe retelele de socializare.

edenboutique.ro/

Cat costa o masca 5GANG?

In prezent, pe net gasim masti de unica folosinta, fara vreun model, nepersonalizate la preturi intre 5 lei si 10 lei bucata. Fanii 5GANG pot opta sa poarte o astfel de masca atunci cand ies cu treaba prin oras. Insa, daca sunt fani inraiti, trebuie sa poarte noile masti de protectie 5GANG.

Care e pretul uneia? E destul de piperat, sa stiti: 20 de lei. Da, per bucata, nu per set. 20 de lei costa o masca. Desi sectiunea de comentarii e plina de comentarii acide la adresa lui Selly, bazate pe faptul ca e un pret prea mare pe o bucata de material, probabil deja curg comenzile pe site, iar profitul Global, dar si profitul firmei lui Selly e bun.

Din pretul unei masti, Selly a spus ca 30% este procentul ce se va duce spre cauze umanitare. Vazand valul de hate, el a spus ca nu trebuie sa cumpere neaparat de la ei, sa sprijine aceste cauze, dand si alternative. Voi ce parere aveti de faptul ca Selly a scos masti 5GANG? Era de asteptat sau v-a surprins?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!