5 to go Ready To Drink

answear.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

5 to go Ready To Drink pare sa fie pariul lantului de cafenele pentru aceasta perioada. Un demers curajos sa lansezi un produs nou in aceste vremuri tulburi, intr-adevar. Haideti sa discutam putin despre noul produs 5 to go, in randurile ce urmeaza.

5 to go Ready To Drink – o bautura pe fuga

5 to go Ready To Drink
5 to go Ready To Drink
Intr-o societate bazata pe consumul in viteza, statul la o cafenea clasica si savuratul unei cafele bune pret de cate zeci de minute devine adesea un vis frumos. Suntem antrenati sa facem ca mai multe task-uri de-a lungul zilei, fapt ce limiteaza timpul petrecut pentru noi si pentru ceea ce ne place.
Tocmai de aceea, tot mai multe cafenele introduc varianta de to go, una rapida si sigura. Lumea nu mai are timp, insa intotdeauna vrea o cafea buna pentru a-si incepe ziua asa cum trebuie sau pentru a-si face pauza mai placuta. Doar ca, nu tot timpul ai prin apropiere vreo cafenea 5 to go, sa-ti iei licoarea preferata. Si sa-ti cumperi un pahar pentru mai incolo inseamna sa il tii cu tine. Si, fie vorba intre noi, e cam incomod.

Usor de bagat in geanta

Noile produse par sa suplineasca acest gol pe piata. Ai chef de o cafea 5 to go? Nu ai prin apropiere vreuna sau nu ai cum sa cari dupa tine un pahar de la ei, ca ti-e teama ca-l versi? Aceste probleme vor deveni istorie. Prin ambalajul practic, bauturile 5 to go vor fi acolo pentru tine, de fiecare data cand vei avea nevoie.
Se pare ca vor fi 3 sortimente de iced coffe: espresso, cappuccino si latte maccchiato. Detinatorii brandului 5 to go sustin ca, in cel mai scurt timp, cele 3 sortimente se vor regasi peste tot. Prin acest peste tot se refera la benzinarii, supermarket-uri si altele. Altfel spus, nevoia de cafea va putea fi acoperita indiferent de locatie, atata timp. Mai multe detalii vom afla cu siguranta de pe site-ul 5 to go.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!