Cand apare GTA 6?

answear.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cand apare GTA 6? Fanii celebrei serii de jocuri realizate de catre RockStar Games asteapta cu sufletul la gura anuntul cel mare. Oricat de bun ar fi GTA 5, trebuie sa fim realisti. A devenit…un joc vechi. S-a lansat acum multi ani, iar gamerii asteapta noutati tot timpul. Asa ca, haideti sa vedem cam cand ne-am putea astepta sa ne jucam GTA 6, care se anunta a fi cel mai bun titlu din serie.

Cand apare GTA 6?

cand apare GTA 6
cand apare GTA 6

Zvonuri au inceput sa apara de ceva timp. Unii spun ca anul acesta, undeva prin toamna, se va face anuntul oficial, se va da publicitatii trailerul general, iar jocul ar urma sa apara undeva in 2021. Daca acesta ar fi adevarul, nu ar fi atat de rau. Doar ca, unele voci ajunse recent la urechile noastre ne dezvaluie un scenariu nasol: GTA 6 ar urma sa apara abia prin 2023-2024. De ce atat de tarziu? Pai, se pare ca decizia surprinzatoare are o motivatie buna in spate.

farmec.ro

Cei de la Rockstar Games vor sa se axeze mai mult pe cel mai recent titlu al seriei, respectiv GTA 5. De unde pana unde? Pai, in cazul ca nu stiati, anul acesta apare Playstation 5, o noua consola de jocuri, mult imbunatatita. Iar cei de la studio-ul de jocuri au decis ca, inainte de toate, trebuie sa optimizeze GTA 5 pentru noua consola. Abia apoi, vor incepe sa se axeze din nou pe treaba la urmatorul GTA. Asta e, pana la urma. Noi, intre timp, va trebui sa ne jucam pe calculator…Daca avem si Boosteroid, cu atat mai bine.

bookzone.ro

noriel.ro

E o veste destul de proasta…

Da, se pare ca nu e o veste prea buna pentru fanii seriei, care abia asteptau noul titlu. Se pare ca, pentru un timp, va trebui sa ne multumim cu un GTA 5 imbunatatit pentru Playstation 5. Asta, bineinteles, daca vom avea bani sa cumparam consola, caci se anunta a se comercializa la un pret pe masura performantelor de care este capabila. Cum vi se pare aceasta decizia a studio-ului de jocuri de a amana lansarea?

Din punct de vedere al business-ului, noi ii intelegem. Daca ar fi lansat acum GTA 6 pe noua consola de jocuri, sigur ar fi fost tot felul de probleme. Insa, din punct de vedere ai unor simpli fani, asa cum suntem, evident ca nu ne prea convine situatia.

vegis.ro

1 thought on “Cand apare GTA 6?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!