Trailerul GTA 6 apare in decembrie!

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Trailerul GTA 6 apare in decembrie! De data aceasta nu mai este vorba despre vreun zvon sau despre vreo gluma. Anuntul a venit chiar de la Rockstar, cei ce se ocupa cu dezvoltarea acestui joc. Asadar, pregatiti-va pentru ceea ce poate fi cea mai mare bucurie a gamerilor sau cea mai mare dezamagire.

bookzone.ro

Trailerul GTA 6 apare in decembrie!

Trailerul GTA 6
Trailerul GTA 6

Grand Theft Auto sau pe scurt GTA reprezinta una dintre cele mai apreciate serii de jocuri din istorie. Aproape ca nu exista gamer care sa se respecte si care sa nu fi jucat macar acolo, la misto putin GTA. Poate GTA 3, poate GTA San Andreas sau alt titlu. Evident, avand in vedere evolutia tehnologica si nevoia de timp pentru a face ca toate detaliile din joc sa fie la nivelul asteptarilor, lansarile au fost din ce in ce mai rare. Cu alte cuvinte, dureaza sa faci un joc de calitate. Si mai ales unul precum acesta, unde e nevoie ca orasul in care se desfasora sa fie interactiv. Stiti si voi ca se poate intampla adesea sa intri in joc si sa faci orice altceva in afara de acele misiuni.

In caz ca nu stiati, ultimul joc din serie, aparul pana in prezent, este GTA 5. Si stiti cand s-a lansat acesta? In 2013. Asadar, discutam de un joc vechi de 10 ani, dar care inca arata bine. Si va dati seama ca, pe masura ce au trecut anii, fanii s-au tot intrebat cand apare GTA 6. Ei bine, nu, nici acum nu avem un raspuns exact. Insa, cei de la Rockstar ne-au spus ca in decembrie 2023 apare primul trailer. Si e posibil ca la finalul acestuia sa primim si data lansarii, sa aflam in sfarsit cand apare GTA 6… Aceasta e posibil sa fie pentru la anul, depinde. Asadar, asteptam cu sufletul la gura sa vedem daca ne va uimi sau daca vom spune „Pentru asta am asteptat noi atata timp?”.

bookzone.ro

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!