Filmul Fast and Furious 12 a primit unda verde! Cand apare?
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Filmul Fast and Furious 12 a primit unda verde! Vin Diesel a facut anuntul, unul la care destul de multi se asteptau. Detalii despre viitorul francizei si surprizele la care ne putem astepta, aflam si noi din randurile urmatoare. Acestea fiind zice, haideti sa bagam viteza.

bookzone.ro

Fast and Furious 11 trebuia sa fie ultimul film din franciza principala

Franciza Fast and Furious a fost si este una dintre cele mai de succes de la Hollywood. Primul film a aparut in 2001 si iata-ne astazi, la peste 20 de ani distanta, discutand despre aceleasi personaje. Lumea s-a schimbat mult de cand l-am vazut pentru prima data pe Vin Diesel in rolul lui Dominic Toretto. Nu insa si pasiunea fanilor pentru peripetiile acestui personaj, a familiei sale, dar si a celor ce au vrut sa le faca rau de-a lungul timpului.

Dupa 9 filme de succes, Vin Diesel a facut anuntul ca gata, planul initial era pentru 10 filme Fast and Furios si are de gand sa respecte acest lucru. Insa, datorita faptului ca vrea sa apara aproape toate personajele din toate filmele de pana acum, partea a 10- va fi, la randul ei, impartita in doua parti. De aici si ideea ca vom avea si Fast and Furious 11. Acesta se anuntase a fi marele final si sfarsitul celei mai mari lupte. Se anunta un nou antagonist de exceptie, jucat de Jason Momoa, unul dintre cei mai de succes actori din prezent. Sigur il mai stiti din Game of Thrones, dar si din Aquaman. Ei bine, cu putin timp inainte de 19 mai 2023, data de lansare a Fast 10, Vin Diesel a spus ceva care era pe jumatate asteptat.

bookzone.ro

Filmul Fast and Furious 12 a primit unda verde! Vin Diesel a facut anuntul.

Asadar, da. Desi pana acum ni s-a spus de cateva ori, sub diverse forme „Baieti, aia e, inchidem cu partea a 2-a a filmului Fast 10, care va fi numit Fast 11 si gata”. Asa ca, pe de o parte, eram pregatiti sa ne luam adio de la personaje. Si totusi… discutam despre F&F pana la urma. Daca sunteti fani adevarati, stiti la ce ne referim, desigur. De mai multe ori, motto-ul vreunei parti din franciza a fost „One last ride” sau „The final ride” si n-a fost niciodata asa. Tot timpul a exista un motiv sa se continue. Pe langa gramada de bani ce o produc filmele, desigur.

Ei bine, acum, cu cateva zile inainte de lansarea in cinematografe a filmului Fast and Furious X, Vin Diesel a spus ca, de fapt, va fi si a 12-a parte. Acest film ce a iesit in 2023 va fi, de fapt, inceputul unei noi trilogii. Astfel, va mai fi si F&F 11 si totul se va termina in Furios si Iute 12. Teoretic. Practic, nu se stie. Poate o sa ne anunte Vin Diesel ca au mai gasit niste motive sa se continue. Teoretic, de data aceasta, se pare ca ar fi fost dorinta studioului, care s-a gandit ca mai bine ar suna faptul ca franciza se incheie printr-o trilogie, decat printr-un ultim film, impartit in doua. Daca mai adaugam si faptul ca Dwayne The Rock Johnson a anuntat ca revine, ne gandim ca o sa fie interesant. Exista si unele zvonuri ca va aparea si Brian O’Connor, personajul interpretat de Paul Walker. Insa, ramane de vazut. O sa fim atenti si pe Instagram-ul francizei, sa vedem ce detalii ni se dau.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!