Facebook Friend Request Glitch: Care a fost faza cu el?
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Facebook Friend Request Glitch: Care a fost faza cu el? In cazul in care nu stiti (desi e putin probabil, avand in vedere amploarea pe care a avut-o subiectul la nivel global), Facebook a avut un soi de bug/glitch zilele trecute. Este vorba despre o problema in legatura cu cererile de prietenie. Multi afirma ca aceasta problema i-a bagat intr-o stare acuta de anxietate si neliniste. Si, pe buna dreptate… Insa, ce s-a intamplat, pana la urma? Care a fost toata faza, de fapt? Haideti sa aflam pe scurt din randurile urmatoare.

bookzone.ro

Facebook Friend Request Glitch: Care a fost faza cu el?

Facebook Friend Request Glitch
Facebook Friend Request Glitch

Inainte de toate, da stim: multi dintre voi nu mai folosesc Facebook. Cel putin, nu ca retea de socializare principala. Acolo pozele instagramabile nu primesc atata atentie. Si parca nici facilitatile nu mai sunt atat de atractive. Pe Insta poti sa mai faci un giveaway, pe TikTok un live din care sa faci bani si asa mai departe. In ultimul timp, cel putin pentru tineri in special, Facebook a devenit aplicatia aia din telefon pe care nici n-o mai folosesc, dar pe care parca nici n-ar sterge-o din telefon.

Si totusi, din cand in cand, o mai deschid sa mai vada niste memes sau sa mai stalkereasca pe cineva. Ei bine, se pare ca cei care au ales sa faca acest lucru de curand, au avut parte de o surpriza putin spus neplacuta. S-ar parea a avut loc un Facebook Friend Request Glitch. Ce inseamna? Pai, haideti sa luam un exemplu simplu.

bookzone.ro

Exemplul numarul 1

V-a venit voua nostalgia in legatura cu colegii de liceu. Si v-ati gandit sa vedeti ce mai fac. Desigur, ati fi putut sa va uitati pe profilurile lor de Instagram, caci ar fi fost sanse mai mari sa vedeti poze recente. Dar nu ati fi putut sa vedeti de exemplu daca/unde lucreaza si alte lucruri. Asa ca v-ati dus pe profilul lor de Facebook si v-ati uitat. Nu va mai aveti la prieteni sau poate nu v-ati avut niciodata. V-ati facut treaba si… v-ati vazut de treaba. Stiti ce s-a intamplat ulterior?

Ei bine, aparent, fiecare persoana pe profilul carora ati intratg ca sa vedeti ce mai face a primit din partea voastra o cerere de prietenie. Asta, desigur, in cazul in ca nu va avea deja la prieteni. Si da, fara ca voi sa fi trimis ceva. Practic, ati fost desconspirati, din pacate. Daca ati intrat pur si simplu pentru cateva secunde pe profilul unei persoane pe care nu o aveti in lista de prieteni, acea persoana a primit o cerere de prietenie din partea voastra, se pare.

Exemplul numarul 2

Haideti sa va punem totusi si „prezumptia de nevinovatie”. Adica sa spunem ca nu v-a apucat nostalgia si nu v-ati apucat de nebuni sa cautati diverse persoane cu care erati la un moment dat prieteni, dar cu care in prezent nu mai interactionati. Mai exista lista aia cu persoane pe care e posibil sa le cunosti, care mai apare pe Facebook din cand in cand. Si normal ca mai apar si persoane pe care le stiti in lista aia. Si va ganditi sa vedeti ce mai fac, fapt pentru care intrati pe profilul lor.

Si in acest caz, respectivele persoane au primit cereri de prietenie din partea voastra, doar pentru simplul fapt ca ati intrat si voi putin sa va uitati la ei pe profil si nimic mai mult. Acest Facebook Friend Request Glitch este ceva destul de deranjant. Ni s-a intamplat si noua. Va dati seama cum ne simtim, pentru ca acum toti cei pe profilurile carora ne-am uitat in ultimul timp au primit cereri de prietenie, fara ca noi sa le dam efectiv…

Cica s-a rezolvat acest Facebook Friend Request Glitch

Desigur, intre timp, problema se pare ca s-a rezolvat. Dar rusinea ramane, chiar daca aparent, toate cererile de prietenie trimise astfel au fost anulate. Multi le-au vazut deja. Sau multora le-a ramas totusi o notificare pe Facebook si pot sa vada „Cerere de prietenie anulata” sau ceva, adica tot aia e. Tot au vazut persoanele respective acele cereri. Si, daca stiu si ele de treaba aceasta, isi vor da seama ca, la un moment dat, le-ati cautat pe Facebook. Lucru care nu poate sa fie prea bun. E posibil ca unii sa se supere. Altii sa bage din alea gen „ia uite ma si la asta, mi-a trimis cerere de prietenie, vrea anturaj cu mine”.

Acum sa speram ca nu o sa se mai intample asa ceva si pe viitor. In ultima vreme, se pare ca totusi exista din ce in ce mai multe glitch-uri si pe Facebook si pe Instagram, din pacate. Voi ati avut de patimit de pe urma acestui bug? A intrat in vorba vreo persoana de pe Facebook cu voi, ca urmare a faptului ca a vazut ca i-ati trimis o cerere de prietenie aiurea? Ne puteti spune in sectiunea de comentarii. Chiar suntem curiosi sa aflam daca ati avut parte si de situatii cringe din cauza acestui glitch/bug de pe Facebook.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!