Cati bani a facut 5GANG din vanzarea de merch la Arenele Romane?

vivacredit.ro

vegis.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cati bani a facut 5GANG din vanzarea de merch la Arenele Romane? Desi de la concert au trecut cateva luni, fanii nu au incetat sa isi puna aceasta intrebare. Nu mai e niciun fel de surpriza faptul ca 5GANG e o fabrica de facut bani. Asa cum spuneau si ei intr-o piesa ”5GANG deja e brand.” Iar un brand, dupa cum bine stim, reuseste sa faca bani si din piatra seaca, dupa cum ne spune un vechi proverb. Noi am aflat suma pe care au facut-o cei 5 din vanzarea de merch de la Arene. Nu sunteti pregatiti sa aflati suma…

Cati bani a facut 5GANG din vanzarea de merch la Arenele Romane?

5GANG a facut bani buni la Arenele Romane
5GANG a facut bani buni la Arenele Romane

Bun, nu mai putem sa o dam cotita. Deja v-am spus din introducere ca stim suma pe care au facut-o. Asa ca…hai sa vi-o si spunem. Sunteti pregatiti? Stati comod pe scaun? Tineti bine in mana smartphone-ul? Ok, noi am vrut doar sa fim siguri.

edenboutique.ro/

La concertul 5GANG de pe 1 iunie, de la Arenele Romane, membrii trupei au facut din vanzarea de merch nici mai mult, nici mai putin de 30.000 de euro, conform Libertatea.

edenboutique.ro/

Da, nu e vorba de vreo greseala. Nu sunt lei, ci euro. Nu sunt 3.000, ci 30.000. Asadar, intr-o singura zi, din niste tricouri, ei au reusit sa stranga peste 1 miliard 200 de milioane in bani vechi. Adica in jur de 120.000 de lei. Probabil o parte din aceasta suma s-a dus si spre filmul 5GANG.

Pe langa tricouri si hanorace, trebuie sa punem si banii pe bilete

Suma de 30.000 de euro a fost doar pentru tricouri si hanorace, sa nu uitam. Insa, pe langa acestea, 5GANG a mai primit bani si din vanzarea de bilete, evident. Nu stim suma exacta in acest caz, insa e posibil sa fie apropiata de cea din vanzarea de merch.

Asadar, intr-o singura zi, au facut fiecare cateva mii bune de euro, dupa plata taxelor si a echipei. Voi ce parere aveti? Vi se pare o suma mica sau o suma mare? Spuneti-ne in sectiunea de comentarii. A, si nu uitati ca ne gasiti si pe Instagram.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!