Dorian Popa este concurent in Ultimul Trib pe Antena 1?

answear.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

In unul din ultimele sale vlog-uri, Dorian Popa face o dezvaluire subtila in privinta unui nou proiect la care va participa. Despre acest lucru vom vorbi in cadrul acestui articol.

Dorian Popa pleaca in Madagascar

dorian popa ultimul trib antena 1
dorian popa ultimul trib antena 1

In urma cu doar cateva zile, indragitul vlogger Dorian Popa a decis sa vorbeasca asa rapid despre faptul ca urmeaza sa plece. In vlog-ul intitulat „UNDE CREDETI CA PLEC?!”, el dezvaluie faptul ca va pleca in strainatate in curand.

libris.ro

In prima faza, cantaretul spune clar unde merge, insa la editat probabil ca acesta s-a gandit ca ar fi mai ok sa-si tina fanii pe jar putin. Tocmai de aceea, cand in vlog vine partea unde spune locatia, un beep de toata frumusetea apare. Totusi, fanii au fost pe faza si i-au citit pe buze. Astfel, ei au aflat ca Dorian Popa va merge in Madagascar. Bine, daca stam sa ne gandim, pana si din thumbnail ne putem da seama de locatie, date fiind personajele din filmul animat ce are loc in acel loc.

bookzone.ro

noriel.ro

Dorian Popa – concurent in show-ul TV Ultimul Trib de pe Antena 1?

Bine, deci fanii si-au dat seama de locatia inspre care se va indrepta cantaretul. Insa, ramane o intrebare: de ce se duce tocmai pana in Madagascar? Sa fie o simpla vacanta sau e vorba despre vreun proiect TV?

Astazi, presei i-a fost data informatia cum ca noul show TV cu probe sportive al Antenei 1 va purta numele de „Ultimul Trib”. Si, ghiciti ce: show-ul se va filma in Madagascar. Sa fie doar o coincidenta? Posibil sa da, posibil sa nu.

vegis.ro

Ce este Ultimul Trib de pe Antena 1?

Ultimul Trib de pe Antena 1
Ultimul Trib de pe Antena 1

Dupa succesul rasunator al show-ului Exatlon, difuzat de Kanal D, celelalte posturi de televiziune s-au gandit ca ar fi timpul sa incerce si ele un format asemanator. Si cum drepturile de difuzare Exatlon sunt inca in posesia Kanal D, au trebuit sa se indrepte spre altele. Antena 1 a ales formatul „Nomads”, insa adaptarea romaneasca se va numi „Ultimul Trib”.

In cadrul show-ului vor exista 3 triburi. Primul trib va fi alcatuit exclusiv din vedete, in timp ce cel de-al 2-lea va avea in componenta sportivi. Ultimul va avea persoane obisnuite in el. Toti concurentii vor trece prin fel de fel de probe, iar in fiecare saptamana, 2 dintre ei vor fi propusi spre eliminare. Ei se vor duela pana unul dintre ei va ramane. De asemenea, in fiecare saptamana, in urma rezultatelor, conditiile de trai vor fi diferite. Tribul care castiga probele va locui in niste conditii super. Tribul plasat pe locul 2 va locui in niste conditii decente. Insa va trebui sa faca niste treburi date de localnici in schimbul unui loc de dormit si a hranei. Ultimul trib clasat va trebui sa suporte niste conditii grele.

Ramane de vazut daca Dorian Popa va fi intr-adevar concurent in acest now show de pe Antena 1, numit Ultimul Trib. Nu uitati ca puteti sa dati SHARE acestui articol si puteti sa fiti la curent cu toate articolele pe care le postam, daca dait un Like paginii noastre de Facebook.

 

1 thought on “Dorian Popa este concurent in Ultimul Trib pe Antena 1?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!