Vloggeri sau cantareti?

answear.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Salut si bine v-am gasit la un nou articol de pe Vloggeri.com. Astazi vrem sa vorbim putin despre fenomenul actual de pe YouTube. Daca ati petrecut mai mult de cateva minute in ultimele saptamani pe aceasta platforma, probabil ca ati observat trendul pe care se bazeaza vloggerii nostri preferati.

Vloggeri sau cantareti?

Pe scurt, in ultimele saptamani a fost din ce in ce mai greu pentru vizitatorul de rand sa inteleaga daca se uita la un vlogger sau la un cantaret. De ce? Pai…toti vloggerii populari au recurs la o noua metoda de a face vizualizari: cantecele.

farmec.ro

Nu ne intelegeti gresit, stim ca si pana acum s-au folosit lucrurile acestea. De exemplu, la un moment dat, cantecele tip disstrack au fost populare. Sau acele piese in care 2 sau mai multi vloggeri se luau unii de altii, dar in acelasi videoclip. Daca va aduceti bine aminte, acestea din urma se numeau rap battles.

bookzone.ro

noriel.ro

Insa in 2018 pe Youtube Romania, piesele nu s-au departat prea mult in ceea ce priveste mesajul transmis, cat s-au indepartat prin structura. In vara 2018 pe YouTube, se pare ca piesele single, in care exista un singur interpret nu se poarta. Daca vrei sa ajungi cel putin pe #50 in trending YouTube Romania, iti trebuie o trupa. Ups, ne scuzati! Nu o trupa…ci un gang. Un gang e practic un grup de tineri care se inteleg super bine si se descurca in toate situatiile, cel putin pe YouTube. A, si trebuie neaparat sa cante. Altfel nu e un gang adevarat.

5GANG pe YouTube

Primul care a venit cu ideea a fost Selly, care a alcatuit 5GANG, un grup alcatuit din el, Diana Condurache, Andrei Gavril (Gami OS), Exploit si Luca (Pain). Bineinteles, n-a fost ideea lui. 5GANG e de fapt o adaptare a Team 10, un alt grup de vloggeri din afara. Totusi, in Romania, ei au fost primii.

vegis.ro

PNCKS pe YouTube

Acum se pare ca sunt destui care vor sa ii copieze. Pana la momentul scrierii acestui articole, deja au aparut alte gang-uri pe YouTube. Primul dintre ele este PNCKS. Ei au luat startul spunand ca piesa lor, Fresh, e de fapt o parodie la 5GANG – Focuri. Gang-ul este alcatuit din SNIK, Cezara, Geleu, Andrew si Antonio Pican.


Sursa: youtube.com/SNIK

Green Gang pe YouTube

Insa, ei nu sunt singurii care vor sa-si incerce norocul si sa-si puna la bataie faima de vloggeri si in alte domenii. Alt gang care isi incearca norocul si vrea sa spulbere piata muzicala este Green Gang. Cel mai nou aparut dintre gang-urile de pe YouTube, el a spart gheata cu piesa Nivele. Gang-ul e alcatuit din Tinolex, Andreea, Zenk, Lil Nib si Stefan Remag.


Sursa: youtube.com/Tinolex

Subiectele fiecarei melodii e simplu: eu sunt cel mai tare, copia n-are valoare, doar ca la plural. Dupa cum bine ati vazut, nu prea difera stilul. In afara de numele de gang si numele membrilor, felul in care sunt filmate video-urile si versurile sunt trase la indigo. Pana una alta, ramane o treaba de preferinte. Daca vloggerul tau preferat se afla intr-un gang, normal ca ai tendinta sa il urmaresti.

Suntem curiosi: voua care gang va place mai mult? 5GANG, PNCKS sau GREEN GANG?

1 thought on “Vloggeri sau cantareti?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!