Chefii Bontea Dumitrescu si Scarlatescu nu vor mai fi in sezonul 13 din Chefi la Cutite!

answear.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Chefii Bontea Dumitrescu si Scarlatescu nu vor mai fi in sezonul 13 din Chefi la Cutite! Da, stim, pare de-a dreptul incredibil… La inceput am crezut ca este vorba de vreun soi de gluma. Sau poate de vreo tactica de marketing. Insa nu, aparent, lucrurile sunt cat se poate de serioase. Iar motivul pentru care cei 3 chefi pe care ii stie toata Romania nu vor mai fi juati in noul sezon este de-a dreptul uluitor. Aflam si noi ce s-a intamplat, de fapt, din randurile urmatoare.

Chefii Bontea Dumitrescu si Scarlatescu nu vor mai fi in sezonul 13 din Chefi la Cutite

Chefii Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu nu vor mai fi in sezonul 13 din Chefi la Cutite!
Chefii Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu nu vor mai fi in sezonul 13 din Chefi la Cutite!

Un format TV, oricare ar fi acela, nu poate sa reuseasca, nu poate sa ajunga in inimile telespectatorilor farra persoanele potrivite. Desigur, aici ne referim atat la cele din spatele camerelor, cat mai ales la cele din fata camerelor. Cei din spate se asigura ca totul este filmat, editat, dar si montat fix asa cum trebuie, astfel incat telespectatorii sa fie surprinsi placut intotdeauna. Iar cei din fata camerelor asigura intregul show. Fara ceea ce fac ei, fara ceea ce sunt, o emisiune nu poate fi tare putenica, indiferent de format. In cazul emisiunii culinare Chefi la Cutite de pe Antena 1, se stie de mult timp ca o mare parte din succes se datoreaza sinergiei dintre chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu si chef Catalin Scarlatescu.

farmec.ro

Pe cei 3 chefi ii stie toata Romania. Ei stiu sa faca si fanesca, dar si o gramada de alte feluri de mancare. Insa, mai presus de toate, stiu sa faca show. Doar nu degeaba au rezistat de atatia ani pe piata de televiziune de la noi. Si nimeni niciodata nu s-ar fi asteptat ca emisiunea Chefi la Cutite sa se faca fara ei. Insa, iata ca acum a aparut in spatiul public informatia conform careia da, din pacate, ei nu vor mai fi in noul sezon.

bookzone.ro

noriel.ro

De ce au plecat chefii Bontea Dumitrescu si Scarlatescu de la Antena 1?

Acum probabil ca va intrebati ce s-a fi putut intampla. Ce sa fi fost atat de grav incat sa se ajunga aici? Este un punct care pare pur si simplu a fi unul fara de intoarcere? Ei bine, se pare ca totul ar fi pornit de la oboseala. De la ceva asemanatorr cu burnout-ul. Ca sa intelegeti, ce vedem noi la televizor, toate editiile Chefi la Cutite sunt filmate in mult timp.

Si exista niste perioade mai aglomerate, dar si niste perioade mai libere. Ei nu filmeaza intotdeauna la foc automat. Asa se face ca in ultimele saptamani sau chiar luni, a existat o pauza pentru taota lumea. Pauza in care, teoretic, cei 3 chefi ar fi putut sa se odihneasca si sa revina cu forte proaspete la filmarrile programate in aceasta perioada.

vegis.ro

Aparent, au fost prea obositi

Insa, surpriza, se pare ca nici Bontea, nici Dumitrescu si nici Scarlatescu nu ar mai fi vrut sa vina la filmari, invocand faptul ca sunt obositi. Atentie, noi va relatam la cald ceea ce a aparrut in spatiul public, insa nu spunem ca totul s-a intamplat asa, cu certitudine. Cert este ca, la inceput, toti au crrezut ca este o gluma. Insa, aparent… nu e. Peste tot, Antena 1 a tinut sa spuna ca da, intr-adevar, cei 3 chefi nu vor mai aparea in noul sezon.

Multi sunt de parere ca si daca nu se ajunge acum la o intelegere cu ei si se face un sezon cu 3 chefi noi, tot se va reveni la Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu, pentru ca pe ei ii stie si ii indrageste toata Romania. Voi ce ziceti, va pare rau ca cei 3 nu vor mai aparea? O sa fim atenti si pe contul de Instagram al emisiunii culinare Chefi la Cutite, sa vedem cine vor fi inlocuitorrii lui Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu.

2 thoughts on “Chefii Bontea Dumitrescu si Scarlatescu nu vor mai fi in sezonul 13 din Chefi la Cutite!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!