Cartonase Pokemon 151: De unde poti sa iti iei?

answear.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cartonase Pokemon 151: De unde poti sa iti iei? Cel mai asteptat set TCG din ultima vreme tocmai s-a lansat si este ideal pentru oricine. Aici ne referim si la cei care au crescut cu prima serie, prima generatie, aceea din Kanto, dar si la nou veniti, care poate ca nu stiu care e treaba. Daca va grabiti si nu vreti decat sa stiti de unde sa va luati noile cartonase, va putem spune ca vi le puteti lua din acest magazin online, la preturi bune. Ele se pot trimite si la EasyBox, in cazul in care nu puteti sta toata ziua sa asteptati curierul, ceea ce nu poate fi decat un plus, desigur. In acelasi timp, va puteti lua si din grupul PokeColectii, cel mai mare grup de Facebook de la noi din tara, dedicat acestui frumos hobby.

Cartonase Pokemon 151: De unde poti sa iti iei?

Cartonase Pokemon 151
Cartonase Pokemon 151

Pokemon a inceput cu 151 de creaturi de buzunar. Cu asta s-a pornit la drum si daca nu mergea treaba, puteam foarte usor sa ramana si singurii. Mai multe detalii despre ce inseamna Pokemon, de fapt v-am mai zis si noi intr-un articol precedent. Ideea este ca normal, acestia 151 au ramas in inimile tuturor. De atunci, au trecut peste 20 de ani. Iar in prezent sunt peste 1000 de Pokemoni in total. Insa nu toata lumea ii stie pe toti. Daca de exemplu intrebati pe cineva „Stii ce e ala un Pikachu?” raspunsul va veni probabil foarte rapid. Nu exista om pe lume care sa nu fi auzit de Ash si Pikachu. Dar, daca de exemplu intrrebam pe cineva „Ce e un Gliscor?” e posibil sa nu stie. Ca o paranteza, Gliscor e tot un Pokemon si vine din regiunea Sinnoh.

libris.ro

A revenit Kadabra

Avand in vedere popularitatea primilor 151 de Pokemoni, nu e de mirare ca exista un set dedicat in totalitate lor. Ce poate parea putin dubios insa, la prrima vedere, e timing-ul. Adica discutam in 2023, cand exista peste 1000 de Pokemoni de primii 151. De ce tocmai acum? Ei bine, este si un soi de sarbatoare. In caz ca nu stiati Kadabra, evolutia lui Abra, este un Pokemon care nu a mai aparut nici in anime si nici pe vreun cartonas TCG de o gramada de timp. De ce? Uri Geller a dat in judecata Pokemon pentru ca teoretic, Kadabra era inspirat de el.

bookzone.ro

noriel.ro

Abia multi ani mai tarziu si-a dat seama ca a fost o greseala sa faca acest lucru. I-a privat pe fani de bucuria de a-l vedea pe Kadabra atata timp. Insa, acum ca Uri Geller si cei de la Pokemon s-au impacat, al nostru poate sa apara din nou pe cartonase. Si da, in setul de catonase Pokemon 151 are si el cartonas, primul dupa atata timp. Si aici ne incheiem si noi articolul. Voi o sa va luati cartonase din setul acesta cu primii Pokemoni? Sau nu va plac atat de mult acestia?

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!