Cartea Manifest 2 Treci la Nivelul Urmator de Roxie Nafousi Recenzie

nemira.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cartea Manifest 2 Treci la Nivelul Urmator de Roxie Nafousi este deja disponibila si la noi in tara. Dupa succesul rasunator al primului volum, deja nu mai era o problema de „daca va aparea si al 2-lea”, ci de „cand va aparea”. Se pare ca cei ce se ocupa de carti au prins semnalele din piata si au grabit aparitia continuarii unei carti care, din ce intelegem, a produs deja numeroase schimbari in paradigmele de gandire ale multor romani.

Despre volumul acesta noua vom discuta si noi in randurile urmatoare. Insa, inainte de a intra in paine, vrem sa va dam si un pont. Pentru ca apreciem faptul ca ati ajuns aici, la noi pe site, vrem sa va spunem ca, in prezent, cel mai bun loc de unde va puteti lua aceasta carte este din aceasta librarie online. E printre cele mai cunoscute din Romania, asa ca puteti sa stati linistiti. Veti primi cartea rapid, in siguranta si, un functie de cand cititi articolul nostru, si cu niste eventuale reduceri.

fabricadegratare.ro

Sunt des oferte

Se intampla des sa gasim oferte, cand ne mai uitam si noi dupa ce sa ne cumparam. Uneori, exista si teansport gratuit, dar depinde. Noi nu va putem garanta ce oferte veti gasi, pentru ca, dupa cum v-am spus, depinde de ziua si perioada cand cititi acest articol si intrati pe site-ul librarie online, de care v-am spus mai sus.

bookzone.ro

edenboutique.ro/

Uitati, de exemplu acum, cand noi scriem prezentul articol, volumul 2 din Manifest are deja o reducere de 10 lei unde v-am zis noi sa va uitati. Poate ca atunci cand o sa intrati voi o sa fie o reducere si mai mare sau n-o sa mai fie reudcere, dari veti gasi transportul gratuit, depinde.Gata, am terminat si cu aceasta paranteza. Haideti sa vedem despre ce ar fi vorba in noua carte.

Cartea Manifest 2 Treci la Nivelul Urmator de Roxie Nafousi Recenzie

Cartea Manifest 2 Treci la Nivelul Urmator de Roxie Nafousi
Cartea Manifest 2 Treci la Nivelul Urmator de Roxie Nafousi

Putem spune fara doar si poate faptul ca primul volum din Manifest a luat pe toata lumea prin surprindere. Continutul a fost mult mai bun decat ne-am fi asteptat si, prin urmare, si vanzarile s-au intamplat in numar foarte, foarte mare. Daca totusi nu stiti care e treaba cu ea, vedeti ca v-am vorbit intr-un articol precedent de aceasta carte. La doar cateva luni distanta, iata-ne vorbind si despre o continuare. Cartea Manifest 2 Treci la Nivelul Urmator de Roxie Nafousi vine sa intareasca ceea ce am aflat deja din primul volum, dar si sa presare si sa adauge noi informatii pretioase asupra perspectivei deja formate anterior.

edenboutique.ro/

Stim deja de cei 7 pasi ai manifestarii de la Roxie Nafousi. Am aflat de ei. Insa, cu ajutrul acestui volum, vom putea aprofunda tot ce stiam deja, pentru ca ceea ce ne dorim sa se intample, sa aiba sanse sa vina mult mai repede la noi si, de ce nu, si in cantitati mult mai mari. Informatia inseamna putere. Insa, trebuie sa lucram si noi cu noi insine, pentru a o face sa functioneze. Acesta e primul pas. Ne-a placut exprimarea pe care am gasit-o aici, si anume ca manifestarea este o combnatie de stiinta si intelepciune. Da, exista foarte multe persoane care cred ca a manifesta este o prostie. Insa, daca stam sa studiem puterea gandurilor, vom vedea ca nu este nici pe departe asa. Sunt numeroase studii ce atesta faptul ca gandurile au putere. De aceea nu este bine, in general, sa gandim negativ, sa stiti.

Manifestarea sau Legea Atractiei? Aflam din cartea Manifest 2 Treci la Nivelul Urmator de Roxie Nafousi

Care este diferenta dintre manifestare si Legea Atractiei? Se spune ca, daca iti doresti ceva, trebuie sa iti vizualizezi dorintele si asa le poti atrage. Aceasta este, foarte pe scurt, Legea Atractiei. Multi confunda aceasta Lege a Atractiei cu Manifestarea. Insa, atunci cand discutam despre manifestare, trebuie sa sti mca exista diverse diferente. Unii ar putea spune ca e mai greu sa manifestezi, decat sa folosesti Legea Atractiei. Intr-un fel, da. Pentru ca la manifestare, este nevoie si de actiune. Nu este de ajuns sa iti vizualizezi telurile si idealurile. Trebuie sa lasi in urma haina grea a nelinistilor si a girijilor si sa actionezi.

Fara ca tu sa iei decizia de a porni la drum pentru a ajunge la destinatia, reprezentata de ceea ce iti doresti, nu o sa se intample prea multe. Nu o sa-ti cada neaparat din cer. Calatoria poate sa fie destul de grea. Mai ales atunci cand nu sti ce sa faci. Insa, puteti sa stati fara griji, daca va luati cartea Manifest 2 Treci la Nivelul Urmator de Roxie Nafousi. Ea poate sa fie un indrumator valoros in aceasta (noua) calatorie, care va poate schimba viata in bine. Depinde insa si de voi si de cum alegeti sa folositi ceea ce puteti afla din cartile lui Roxie Nafousi.

De ce sa iti cumperi volumul 2 din Manifest de Roxie Nafousi?

Haideti sa ne gandim si punctual care ar fi motivele pentru care ai dori sa iti cumperi aceasta carte. Avem asa:

  • Simti ca esti intr-un punct in care nu ar trebui sa fii, tu putand mult mai mult si avand un potential urias, de-a dreptul.
  • Nu ai reusit sa obtii rezultatele la care te asteptati din alte carti de genul
  • Stii ca trebuie sa actionezi, insa nu ai habar care ar fi directia potrivita

Se pare ca deja primul volum i-a ajutat pe multi. Desigur, exista sanse ca nu pentru toti sa fi functionat. De aceea, nu disperati inca, si vedeti ce are sa va ofere si acest al 2-lea volum. Poate ca ceea ce ati aflat din primul trebuie impletit cu ceea ce vesti sti dupa ce veti fi citit si acest al 2-le volum, ca sa dea rezultate la voi. Depinde. Noi o a ne incheiem aici articolul in care am vorbit despre noua carte a lui Roxie Nafousi. Daca intre timp ati ajuns sa cititi si sa aplicati lucrurile din vreunul din cele doua volume, nu ezitati sa ne spuneti in sectiunea de comentarii, dragii nostri. Iar daca nu aveti nici primul volum din Manifest, sa stiti ca le puteti lua pe amandoua, la pachet, la pret bun de aici.

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!