Jurnalul unui Burlac Conversatii cu Mama de Mihai Bendeac – Recenzie
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Jurnalul unui Burlac Conversatii cu Mama de Mihai Bendeac este o carte surprinzatoare din spatiul literar romanesc. De unde pana unde? Pai, venim si va intrebam sincer: cine s-ar fi asteptat vreodata ca actorul Mihai Bendeac sa scrie o carte? Prea putini. Insa, iata ca a facut-o. Si nu degeaba. Adica nu doar pentru bruma de bani de pe urma ei, ci si pentru o cauza nobila, dupa cum va vom spune si noi in randurile urmatoare. Inainte sa incepem, avem si un pont: daca vreti, puteti sa gasiti cartea chiar acum cu o reducere foarte buna, in aceasta librarie online. Daca insa sunteti sceptici si vreti sa vedeti inainte care e treaba, haideti sa ii dam drumul.

bookzone.ro

Jurnalul unui Burlac Conversatii cu Mama de Mihai Bendeac – Recenzie

Jurnalul unui Burlac Conversatii cu Mama de Mihai Bendeac
Jurnalul unui Burlac Conversatii cu Mama de Mihai Bendeac

E deja stiut de niste ani ca sintagma „jurnalul unui burlac” este a lui Mihai Bendeac. Fiind un burlac convins, el asa a ales sa isi numeasca mai multe proiecte. Nu bagam mana in foc, insa parca a avut si pe la PrimaTV o emisiune cu acest nume. Asta pana sa revina la Antena 1 in jurul emisiunii iUmor. In prezent, contul lui de Instagram poarta acest nume. Si placandu-i atat de mult, a decis sa puna sintagma si in titlul cartii pe care a scris-o, alaturi de mama lui.

Jurnalul unui Burlac Conversatii cu Mama de Mihai Bendeac este fix ceea ce se spune in titlu. O adunatura de discutii pe care Mihai si Emilia Bendeac le au, spre deliciul cititorilor. Doamna Bendeac nu se lasa si il apostrofeaza de cate ori este nevoie. Iar dialogurile dintre ei sunt un adevarat deliciu. Mihai este introspect si retrospectiv. Isi aduce aminte de multe episoade din viata lui, iar mama lui ii este alaturi cu adaugarile necesare, de fiecare data.

bookzone.ro

Nasterea lui Andrei Bendeac, un eveniment frumos in familie

Pe masura de vom parcurge paginile cartii, vom putea da peste tot felul de intamplari din viata familiei. Ca orice adolscent, Mihai a vrut sa vada si el cum este…sa simta placere in preajma mai multor poze cu domnisoare bine, din niste reviste de pe vremuri. Iar mamasa l-a prins in flagrant. Aceasta este una din povestile amuzante. Dar, pe langa ele, vor fi si si unele pline de emotii. Dar si altele din care noi, cititorii, vom avea ce sa invatam.

Printre cele mai fericite evenimente din viata familiei Bendeac se numara si nasterea fratelui lui Mihai, Andrei. Practic, vom avea parte de un soi de „viata in lectura”. Totul, desigur, presarat cu umor din plin. Pentru ca Mihai se pricepe foarte bine la a fi amuzant, chiar daca rupe efectiv pe scena si in piesele de teatru unde exista totusi si putina drama. Ii place sa joace, ii place sa interpreteze si, mai nou…ii place si sa scrie. Nu va asteptati la cine stie ce opera, cu figuri de stil, epitete epice si altele asemenea. Ganditi-va la cartea Jurnalul unui Burlac Conversatii cu Mama de Mihai Bendeac ca la un soi de discutie in familie. O discutie sincera, amuzanta, intre persoane dragi. Acesta este vibe-ul la care va puteti astepta.

Profitul din cartea lui Mihai Bendeac va fi donat

Va spuneam la inceputul acestui articol ca aparitia acestei carti pe piata literara din tara noastra are si o parte nobila. Adica nu va ganditi ca Mihai a scris-o pentru profit. Acesta va fi donat in totalitate Spitalului Fundeni. De aceea spunem ca este un gest superb. Si poate si un motiv in plus sa cumparati cartea. Pentru ca va puteti gandi in felul urmator:

Nu va place ce cititi? Bun…O treceti la categoria pierderi din acest punct de vedere. Insa va puteti gandi ca prin achizitia voastra, ati si donat pentru Spitalul Fundeni. Asadar, daca va si place continutul cartii, nu poate decat sa fie un plus. Daca ar fi sa ne intrebati pe noi, v-am spune ca e o lectura placuta si usoara. O veti putea parcurge rapid si posibil sa si radeti de cateva ori. La editura la care a aparut cartea lui Bendeac, au mai aparut si alte lucrari superbe, ale unor persoane publice din Romania. Un exemplu ar fi si cartea la care a participat Mihai Morar. Dar si altele, desigur. Am vazut ca aceasta editura este locul in care, cel putin in ultimele luni, vedetele aleg sa isi publice cartile. Ceea ce nu poate fi decat un lucru bun, daca ar fi sa ne intrebati.

3 thoughts on “Jurnalul unui Burlac Conversatii cu Mama de Mihai Bendeac – Recenzie

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!