Mai Presus de El Volumul 3 Mai Presus de Greseli de Dama de Trefla
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Mai Presus de El Volumul 3 Mai Presus de Greseli de Dama de Trefla reprezinta continuarea mult asteptata a unei povesti care a surprins prin simplitate, sinceritate, dar si duritate a alegerilor in dragoste. Volumul 1 a adus in fata cititiorilor o poveste interesanta, care i-a facut pe multi sa nu poata lasa cartea din mana, pana la ultimele pagini. Volumul 2 a intensificat tot din primul si parca a adus totusi si un soi de…final. Asa ca poate unii dintre voi se intreaba: pai atunci, in volumul 3, ce se mai poate intampla? Ei bine, acest volum este unul cat se poate de special. Desi e in acelasi univers literar, perspectiva este schimbata.

bookzone.ro

Si nu vorbim asa, de schimbari mici, ci de ceva cu totul si cu totul neasteptat. Stiti probabil ca in primele 2, am vazut totul din perspectiva lui A. Am trait alaturi de ea, am gandit alaturi de ea si ne-am temut la fiecare pas. De ce? Pentru ca, daca facea alegerea gresita, A. nu prea ar mai fi putut sa se intoarca. Iar volumul al 2-lea a fost poate mai mult decat primul despre alegeri. Dar tot au existat greseli. Unele despre care se va discuta si in acest volum. Pachetul complet Mai Presus de El il gasiti acum, la pret bun. Acestea fiind spuse, haideti sa vedem ce se intampla, pana la urma, in acest al 3-lea volum. E o schimbare totala fata de primele 2, veti vedea. Pentru ca, desi e aceeasi poveste, acum cel vorbit…vorbeste. Si vedem ca pana la urma si cel ce greseste, poate sa fie iertat, pana la urma.

Mai Presus de El Volumul 3 Mai Presus de Greseli de Dama de Trefla

Mai Presus de El Volumul 3 Mai Presus de Greseli de Dama de Trefla
Mai Presus de El Volumul 3 Mai Presus de Greseli de Dama de Trefla

Al 3-lea volum din seria de carti Mai Presus de El schimba totul. Pentru ca, desi inca este vorba de A., de data aceasta, ea nu ne mai vorbeste direct. Nu, nu i s-a intamplat nimic rau. Doar ca, avem parte de perspectiva unuia dintre cei despre care s-a tot vorbit. Si vedem ca lucrurile pot fi atat de diferite, atunci cand avem parte de alt povestitor. Asta in conditiile in care, povestea e acelasi. Are acelasi inceput si acelasi final. Doar ca, uneori, ceea ce conteaza cu adevarat, este ceea ce se intampla intre.

bookzone.ro

De exemplu, atunci cand un barbat ii ofera niste flori unei femei, poate parea o actiune simpla. El s-a dus, a luat un buchet de flori si apoi i l-a dat. Ea s-a bucurat si gata. Doar ca, daca stam sa privim ambele perspective, aproape ca am putea spune ca avem parte de 2 povesti diferite. Daca ar fi sa privim din perspectiva lui, am avea probabil parte de framantarile acelea „Oare e bun buchetul asta? I-o placea gestul sau l-o considera prea mic? Poate vrea altceva…”, apoi emotiile pana in clipa in care ii vede zambetul iubitei/sotiei. Din perspectiva ei insa, povestea aproape ca incepe doar dupa ce primeste florile. Atunci incepe sa se gandeasca de unde le-a luat, ca s-a gandit sa ii faca o surpriza placuta ei si asa mai departe, desigur.

Revenind la A. si la al ei…

In volumul al 3-lea al povestii lui A. vedem si greseli. Pentru ca acestea se produc in fiecare relatie, fie ca ne place sa recunoastem, fie ca nu. Dar e interesant sa vedem ce s-a intamplat, de fapt din perspectiva celui ce le-a facut. Pentru ca, pana acum, in primele 2 volume, am vazut doar perspectiva ei.

Seria creste foarte mult si devine mult mai complexa, odata cu acest al 3-lea volum, parerea noastra. Insa ramane de vazut ce pareri aveti si voi. Poate v-a placut la fel de mult ca si noua. Sau poate nu v-a placut deloc. Va asteptam parerile. Si nu uitati ca ii puteti spune si autoarei ce credeti despre cartile ei pe profilul de Instagram Dama de Trefla.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!