Manifest 7 Pasi pentru a-ti transforma viata de Roxie Nafousi Rezumat

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Manifest 7 Pasi pentru a-ti transforma viata de Roxie Nafousi este o carte tare populara zilele acestea. Deja doua din vreo 4 persoane asa pe care le-am intrebat ce au mai citit, ne-au recomandat aceasta carte despre care urmeaza sa vorbim in randurile urmatoare. Faptul ca din ce in ce mai multa lume vorbeste despre aceasta carte, ne face sa credem ca trebuie sa existe ceva bun. Ca doar nu o recomanda lumea degeaba, nu? Vom discuta despre ea in randurile urmatoare.

bookzone.ro

A, si daca totusi sunteti pe graba, ca si noi, sa stiti ca va puteti lua cartea chiar acum, la un pret bun. O gasiti aici, in aceasta librarie online. In functie de cand cititi acest articol, e posibil sa o gasiti si cu vreo oferta de transport gratuit, depinde. Daca totusi aveti timp sa cititi si tot ce avem noi de spus, atunci haideti sa incepem si sa vedem despre ce este vorba, pana la urma.

Manifest 7 Pasi pentru a-ti transforma viata de Roxie Nafousi Rezumat

Manifest 7 Pasi pentru a-ti transforma viata de Roxie Nafousi
Manifest 7 Pasi pentru a-ti transforma viata de Roxie Nafousi

In ultimii ani, din ce in ce mai multa lume a aflat ce este manifestarea, atat de la persoanele apropiate, cat si din aplicatiile precum TikTok. PE aceasta din urma a devenit un adevarat trend, sa stiti. La fel cum e si trendul acela cu culoarea unghiilor. Una peste alta, din ce in ce mai multa lume vrea sa incerce si sa se perfectioneze in acest domeniu, care pentru unii poate parea absurd. Am putea avea mult mai multe lucruri pe care ni le dorim, daca am incerca sa ne concentram gandurile intr-un anumit fel? Se pare ca da, cu ajutorul manifestarii.

bookzone.ro

Iar cartea Manifest 7 Pasi pentru a-ti transforma viata de Roxie Nafousi Rezumat pare a fi cel mai bun punct de pornire, daca va aflati in situatia de a vrea sa vedeti despre ce ar fi vorba si care sunt bazele. Autoarea este deja cunoscuta la nivel global ca una dintre cele mai bune antrenoare intr-ale dezvoltarii personale. Si nu doar atat, insa si-a capatat de-a lungul timpului si titulatura de „regina manifestarii”. In aceste conditii…de unde altundeva sa inveti despre tainele manifestarii, daca nu de la insasi cea pe care lumea o numeste regina?

Inceputuri in 7 pasi simpli

Care sunt pasii de urmat? Pai, pe scurt, prima si prima data trebuie sa va formati o viziune cat se poate de clara despre ce doriti. De exemplu, daca vreti bani (ca noi toti, de altfel), nu spuneti doar atat. A spune ca vreti bani poate fi foarte vag, sa stiti. In schimb, daca incepeti prin a spune o suma fixa pe care o vreti in portofel, ar fi altceva. Al 2-lea pas ar fi legat de tot ceea ce incepe sa ne treaca prin cap atunci cand incepem. „Oare chiar e reala treaba asta?” sau „Voi putea eu sa am aceste lucruri?”. Toate aceste indoieli si temeri trebuie eliminate, rand pe rand.

Pasul al 3-lea se refera la comportamentul nostru. Trebuie sa ni-l armonizam. Al 4-lea pas se refera la testele Universului si la faptul ca trebuie sa le trecem, daca dorim sa putem avea rezultate. Al 5-lea pas este legat de recunostinta. Al 6-lea pas este despre transformarea energiei negative, a invidiei, in ceva pozitiv. Si al 7-lea pas este legat despre increderea pe care trebuie sa i-o acordam Universului ca ne va ajuta. Pentru ca daca facem ceva fara sa avem incredere, aproape ca am putea sa nu mai facem deloc, pana la urma.

Limbaj usor de inteles si experiente personale

Ati putea crede ca intreaga carte Manifest 7 Pasi pentru a-ti transforma viata de Roxie Nafousi este scrisa intr-un limbaj greoi. Dar nu este asa. Pentru ca aceasta carte, desi este una de specialitate, fiind scrisa de insasi regina manifestarii, nu inseamna ca este facuta doar pentru specialisti. Nu e la fel ca acele carti de medicina, care pentru noi, oamenii de rand, par grele, dar pentru doctori usoare. Nici pe departe. Toate capitolele sunt scrise intr-un limbaj familiar, astfel incat oricine, din orice patura sociala, sa poata parcurge cartea.

Roxie Nafousi a incercat si incearca sa faca toate conceptele cat mai simple cu putinta. Peste tot pe unde apare, vorbeste cu atata caldura, de parca ne-ar fi tuturor o prietena gata sa ne ajute in problemele noastre. Este atat de simpatica, incat ne vine sa ne uitam cu drag la ea de fiecare data. Si daca tot am ajuns aici, haideti sa va dam totusi si un video in care autoarea vorbeste despre unul din pasii de mai sus. Este vorba despre transformarea invidiei in inspiratie. Ne-am uitat putin si pe contul ei de Instagram si ne-a surprins. Adica da, stiam ca este populara, dar wow…Stiti cati urmaritori are? 127.000. Sunt foarte, foarte multi.

Manifest 7 Pasi pentru a-ti transforma viata de Roxie Nafousi e acelasi lucru cu cartea Secretul?

Unii sunt de parere ca inceputurile manifestarii au fost in cartea Secretul de Rhonda Bryne. O stiti, nu? S-a facut si un film dupa ea, daca nu ne inselam. Pe atunci, parca ceea ce ni se expunea in carte parea prea de domeniul SF. Anii au trecut insa, iar manifestarea a devenit un subiect din ce in ce mai discutat.

Unii dintre cititorii lui Roxie Nafousi au crezut initial ca lucrarea ei ar fi, de fapt, un soi de copie mai slaba a cartii doamnei Bryne. Insa, dupa cum chiar ei au spus-o, si-au dat seama ca nu este asa. Am tinut sa adaugam si noi partea aceasta la articolul nostru, in cazul in care se aflau printre voi persoane care sa gandeasca la fel. Si aici s-ar incheia si articolul nostru. Daca vreti sa aflati mai multe despre manifestare, noi v-am spune sa cumparati cartea. Nu are nici 200 de pagini, asa ca probabil in vreo 2 weekend-uri asa, ati da-o gata. Asta, daca nu aveti timp sa cititi si in timpul saptamanii, desigur. Informatiile sunt bine compactate, nefiind nevoie sa se lungeasca prea mult. Daca ati citit deja cartea, ne puteti spune la comentarii cum vi s-a parut. Si daca v-a ajutat intr-ale manifestarii.

1 thought on “Manifest 7 Pasi pentru a-ti transforma viata de Roxie Nafousi Rezumat

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!