500 de articole

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

500 de articole sunt, in prezent, pe acest site. Am ajuns si la acest numar. Wow, uitandu-ne in urma, parca nici nu ne vine sa credem. Undeva prin primavara, nici 300 de nu credem ca erau. Iar acum, iata-ne ajungi la 500. Pentru noi, e un numar urias. Pentru altii probabil ca vor parea destul de putine. Insa aia e. Nu stim exact de ce scriem aceste articol…Asa cum nu stim exact nici de ce l-am scris pe cel de cand ajunseseram la suma de 400. Poate sa ne putem aduce aminte cam cand am ajuns la fiecare milestone in parte.

bookzone.ro

500 de articole

500 de articole
500 de articole

Luna octombrie este cea in care am ajuns la 500 de articole. Scriem asta ca sa stim pe viitor cand s-a intamplat. Am inceput sa scriem din ce in ce mai des aici incepand cu aceasta primavara, din dorinta de a vedea ce se intampla. Daca vin din ce in ce mai multe persoane? Daca ajungem sa avem si noi o audienta? Desigur, mai este mult pana departe. Ne-am uitat acum cand am scris articolul pentru…400 de articole si am vazut ca undeva pe la sfarsitul lunii septembrie.

Asadar, ne-a luat cam o luna sa scriem in jur de 100 de articole. Nu e rau deloc, insa nu credem ca vom mai repeta figura prea curand. Daca ar fi sa o luam logic, ar insemna ca in noiembrie si decembrie, am putea scrie cam tot la fel. Iar pe la finalul anului, deja ar trebui sa scriem articolul despre 700 de articole. Dar este destul de obositor si nu credem ca o sa o mai putem duce in acelasi ritm. De aceea, daca ar fi sa ne intrebati, credem ca un numar mai aproape de realitate ar fi 600 asa, pana la sfarsitul anului. Adica in jur de 50 de articole pe luna. Ceea ce si asa este destul de solicitant.

bookzone.ro

Schimbari fata de articolul anterior?

Scriind, ne-am dat seama ca mai este un motiv pentru care vrem sa avem aceste articole de tip milestone la fiecare suta noua: sa vedem daca se schimba ceva si din punct de vedere al banilor. Noi suntem sinceri: scriem din placere, dar nu ne deranjeaza sa avem si niste bani de-o pizza pe luna din munca noastra. Si de la 400 la 500 am avut o perioada de cateva zile in care chiar am crezut ca o sa avem pizza aia luna asta. Doar ca…s-au mai domolit lucrurile. Acum credem ca am avea juma de pizza.

De unde pana unde acea perioada? Pai, a mers binisor unul din articolele in care am vorbit despre o carte. Dar a fost vorba de hype-ul initial. Plus ca, stim cu totii cum este piata de carte din Romania…Cati sa si cumpere carti? In fine…O sa scriem poate mai multe despre partea financiara atunci cand o sa avem despre ce. Adica atunci cand chiar o sa facem si noi intr-o luna bani de o iesire la restaurant din ala instagramabil. Pana atunci…ne rezumam la acestea in care ne anuntam cititorii la cate articole am ajuns. Si, ca sa ne mai calmam putin, o sa ne ducem sa ne comandam un ceai din ala bun.

1 thought on “500 de articole

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!