Silviu Faiar si Ionut Lenghel – Ce ne-am face fara ei?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Silviu Faiar si Ionut Lenghel – Ce ne-am face fara ei? Am ajuns la concluzia ca ei sunt printre cei mai entertaining tipi de pe platformele astea. Sau retele de socializare, cum vreti voi sa le spuneti. Iar cand unul vorbeste de celalalt, e si mai entertaining. Detalii in randurile urmatoare.

bookzone.ro

Silviu Faiar si Ionut Lenghel – Ce ne-am face fara ei?

SIlviu Faiar si Ionut Lenghel
SIlviu Faiar si Ionut Lenghel

Despre Silviu Faiar, v-am mai spus noi. E pe val si incepe sa prinda din ce in ce mai bine pe zi ce trece. In principiu, nu face altceva decat sa comenteze pe baza altor video-uri. „Pai si ce poate sa fie asa entertaining la treaba asta?” v-ati putea intreba. Trebuie sa va uitati si voi la vreun stream sau video de-al lui, ca sa intelegeti. In fine, divagam. Noi l-am descoperit cand se uita la Imi Place sa Mananc. SI ne-a placut. Apoi am asteptat cu nerabdare sa apara si alte video-uri la care sa ne uitam la Silviu Faiar cum se uita la Ionut Lenghel. Da, stim, suna ciudat.

Dar comentariile pe care le face Silviu la video-urile lui Lenghel sunt de-a dreptul savuroase. Si am cam ajuns sa nu ne mai putem uita direct la video-urile lui Imi Place sa Mananc, ci doar daca se uita in prealabil Faiar la ele. O fi bine, o fi rau? Nu stim. Cert este ca am zis sa scriem articolul acesta scurt. Sa ne spunem si noi o parere despre doi dintre cei mai cunoscuti influenceri romani.

bookzone.ro

O sa reactioneze Faiar si la cartea lui Lenghel?

Acum stam si ne intrebam daca o sa-i cumpere Faiar cartea aia a lui Lenghel despre shaorma, sa ii faca recenzie pe stream. Ar fi tare. Pentru ca, din cate am inteles, ar fi vorba despre poezii despre shaorma si nu stim daca exista ceva mai amuzant. Insa, desigur, depinde si de talentul de scriitor al lui Lenghel, despre care nu prea stim lucruri.

Initial, cartea trebuia lansata pe la sfarsitul lunii octombrie, dar se pare ca s-au schimbat planurile. A fost si bolnav Lenghel, dupa cum am putut vedea si din story-urile de pe contul lui de Insta si probabil de aia. Dar noi asteptam cu nerabdare sa si-o lanseze si sa vedem daca si-o va lua si Faiar, sa ii faca recenzia mult asteptata.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!