Oda Shaormei de Ionut Lenghel – Care e treaba cu ea?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Oda Shaormei de Ionut Lenghel – Care e treaba cu ea? In principiu, trebuie sa stiti ca este vorba despre o carte. Domnul Lenghel s-a gandit ca a fi momentul oportun sa isi inceapa cariera literara cu o carte despre unul dintre lucrurile pe care le iubeste cel mai mult pe lume: shaorma. Mai multe detalii despre aceasta opera literara incontestabila avem in randurile urmatoare.

bookzone.ro

UPDATE: Cartea a aparut, in sfarsit, si online. O puteti lua si voi acum, la pret bun, din aceasta librarie online. Noi ne-am luat-o deja, am citit-o si va putem spune ca e delicioasa si…cu de toate. Si daca nu o mai gasiti, va dam si o a 2-a varianta. Astfel, puteti sa va luati cartea lui Ionut Lenghel si de aici, din libraria asta online, care e foarte populara printre romani. Se pare ca are deja peste 200 de voturi cartea, iar nota generala ar fi 8 din 10. Uitati-va si voi daca nu ne credeti.

Oda Shaormei de Ionut Lenghel – Care e treaba cu ea?

Oda Shaormei de Ionut Lenghel
Oda Shaormei de Ionut Lenghel/Imi Place Sa Mananc

Despre Ionut Lenghel de la Imi Place sa Mananc am mai vorbit noi. Ne-a placut inca de la inceput, de cand avea un setup static, filmand intr-un singur loc. Undeva pe o masina de spalat, daca va aduceti aminte. Daca nu si abia acum aflati de acest Youtuber popular, da, sa stiti ca a inceput de jos. Insa, cu timpul, lumea a inceput sa il urmareasca din ce in ce mai mult. Si, odata cu vizualizarile, au venit si banii. Asa ca, acum, contentul lui Lenghel de pe YouTube este mult mai divers. Viziteaza si diverse tari, face video-uri despre McDonalds, KFC si altele. Pizzerii, restaurante, you name it. Asa de popular e incat pana si SIlviu Faiar se uita la video-urile lui pe stream destul de des.

bookzone.ro

Desi acum poate sa savureze aproape orice fel de mancare, exotic sau nu, un singur aliment i-a ramas la suflet lui Lenghel de la Imi Place sa Mananc: shaorma. Si tocmai de aceea, s-a decis ca poate nu ar strica sa isi scrie gandurile despre acest aliment aproape magic. Unul pe care noi romanii il consumam destul de des. Nu de alta pana si Dorian Popa se gandeste sa-si faca o shaormerie. Despre faptul ca Tzanca Uraganu deja are una in Ploiesti si nu numai, nici nu mai spunem. Revenind la Lenghel, unde altundeva sa isi poata scrie gandurile si laudele despre acest aliment? In cartea Oda Shaormei de Ionut Lenghel. Radem, glumim, dar s-ar putea sa se vanda super bine.

Are sanse cartea despre shaorma a lui Imi place sa mananc sa rupa topurile?

Sa stiti ca da. De fiecare data cand o persoana publica isi lanseaza o carte, se vinde bine. Uneori, foarte bine. Pentru ca in spatele lui sunt foarte multe persoane. Si daca sa spunem ca o persoana publica are 100.000 de urmaritori, din acestia tot se gasesc cateva mii sa cumpere. Si la stadiul in care se afla piata de carte din Romania in 2022, sa vinzi niste mii bune de carti deja inseamna ca ai un bestseller.

In privinta cartii Oda Shaormei de Ionut Lenghel, noi ne asteptam la un bestseller. Pentru ca autorul e simpatic si lumea il place, fapt pentru care probabil ca ii va cumpara si cartea. Din ce am inteles, aceasta va aparea cam peste tot prin librariile online. Adica, e treaba serioasa, nu asa…Si daca se vinde bine, poate ca Lenghel de la Imi Place Sa Mananc va face si lansari de carte prin tara. Se va vedea cu abonatii lui de pe YouTube, va manca shaorme cu ei si va semna probabil multe carti pe care si le vor dori fanii lui. Cat costa cartea lui Lenghel? Ei bine, e la un pret accesibil, astfel incat sa si-o permita mai multi. Ramane de vazut daca va fi un hit literar sau nu. Probabil ca o sa urmeze si un follow up la acest articol dupa primele zile de la lansare.

E o gluma sau nu?

Initial, cand am auzit vorbindu-se pe net ca Lenghel isi lanseaza carte, am fost intrigati. Dupa, cand am aflat ca aceasta se va numi „Oda Shaormei” ne-a bufnit putin rasul. Si am zis ca sigur trebuie sa fie vreo gluma. Dar, aparent, nu este. Am stat si am cautat mai multe detalii.

Lenghel insusi a spus ca lanseaza cartea pe site-ul sau, dar si pe contul de TikTok Imi Place Sa Mananc, sa stiti. Asa ca nu e vreo gluma de-a vreunui fan sau ceva. Ci o realitate. Cartea Oda Shaormei de Ionut Lenghel se lanseaza la sfarsitul lunii octombrie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!