Imi Place Sa Mananc pe YouTube

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Nu, titlul nu e o afirmatie personala a vreunuia din echipa. Subiectul acestui articol e despre unul dintre cele mai apetisante canale de YouTube Romania: Imi Place Sa Mananc. Baiatul din spatele camerei a ales sa ofere o nota persoana inca din nume, fapt pentru care a ales sa fie cunoscut pe platforma online printr-o afirmatie proprie. Haideti sa aflam care e treaba cu el si de ce am ales sa discutam astazi despre video-urile sale.

bookzone.ro

”Imi Place Sa Mananc” e in plina ascensiune pe YouTube

Imi Place Sa Mananc
Imi Place Sa Mananc

Zi de zi, pe platforma video pe care intra probabil o mare parte din romani se incarca tot felul de video-uri. De la recenzii, daily vlog-uri, storytime-uri si pana la sketch-uri sau videoclipuri muzicale. Toti se bat pentru atentia publicului si pentru a ajunge in topul preferintelor. Cum este validat aceasta atentie a publicului roman? In prima faza, prin numarul de abonati si numarul de vizualizari de la video-urile uploadate.

Canalul de YouTube ”Imi Place Sa Mananc” a reusit sa atraga in ultimele saptamani din ce in ce mai multi adepti. Stilul simplu si usor de digerat al celui din spatele camerei a fost si este inca pe placul multora, care se aboneaza cu o viteza uriasa la continutul sau.

bookzone.ro

Daca pe la jumatatea verii, era inca un necunoscut, acum nu putem nega ca se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare. Din recomandarile YouTube, din algoritmul de recomandare mai exact, video-urile lui au ajuns la un numar urias de persoane, intr-un timp scurt. Lumea a intrat sa vada despre ce e vorba si s-a abonat. Astfel, in ultimul timp, lunar, canalul de YouTube aduna peste 10.000 de abonati noi, conform SocialBlade.

Ce fel de video-uri incarca Imi Place sa Mananc pe YouTube?

Video-uri despre problemele societatii. Nu, glumim. Evident ca video-uri cu mancare. Mai exact food review. Posesorul canalului isi cumpara mancare de la diferite restaurante, fast food-uri de genul McDonald s sau KFC si le incearca in fata camerei. Astfel, persoanele care vizioneaza pot sa-si dea seama cam cum arata in realitate multe dintre produsele pe care vor sa le manance.

E un format simplu si nu atat de costisitor. Insa, iata ca e un format apreciat de foarte multa lume, care comenteaza la fiecare video nou. Trebuie sa recunoastem ca romanilor le place sa manance. Multi dintre noi sunt gurmanzi, asa ca un canal de food review nu are cum sa nu se bucure de succes. Iar ”Imi Place Sa Mananc” e dovada acestui lucru.

Canalul are deja si un motto. La fiecare sfarsit de videoclip, cei care se uita aud deja populara expresie ”Aluneca pe gat in jos”. Iata cel mai recent video incarcat:

Sursa: Imi Place Sa Mananc pe YouTube

Are si un cont de Patreon

Pentru ca probabil reclamele de pe YouTube nu sunt indeajuns de bine platite, canalul de YouTube se pare ca are si un profil de de Patreon. Insa, asa cum v-am spus in articolul despre Patreon Romania, aceasta platforma e inca necunoscuta pentru multi, fapt pentru care sumele nu sunt atat de mari.

A, si sa nu uitam. La fel ca orice influencer din Romania, ”Imi Place Sa Mananc” are si Instagram. Daca va duceti sa ii dati un follow, sa stiti ca puteti trece si pe la noi. Pana la articolul viitor, va salutam. Daca va place de el, puteti si sa distribuiti prezentul articol, sa afle mai muta lume despre el si despre ce face pe YouTube Romania.

2 thoughts on “Imi Place Sa Mananc pe YouTube

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!