Delia Otelul Galati, hitul verii

answear.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Delia Otelul Galati, hitul verii in Romania, fara doar si poate. Melodia era si asa populara de una singura. Acum insa, cand si-a pus amprenta vocala Delia, o cantareata tare apreciata de publicul din Romania, un lucru e sigur: se va auzi in toate difuzoarele din Romania de aici inainte. Insa, de unde pana unde aceasta interpretare venita parca de nicaieri? Haideti sa aflam mai multe detalii in randurile ce urmeaza.

Delia nu stia de maneaua Otelul Galati

Acum un an si ceva, Delia habar nu avea de maneaua Otelul Galati. Nu stia care e treaba cu ea, nu stia nnici cat de mutli fani are sau cat de mult conteaza pe plan snetimental atat pentru galateni, cat si pentru alti fani ai fotabului din Romania. Asadar, vine intrebare: de unde a aflat? Raspunsul e cat se poate de simplu.

libris.ro

Delia noastra a fost prezenta intr-un stream de-al lui Silviu Faiar. Acolo, printre altele, a venit vorba si de maneaua Otelul Galati. Cand Faiar a pomenit de ea, Delia s-a uitat putin dubios, pentru ca nu stia despre ce ested vorba. Atat a asteptat Silviu. A cautat-o repede pe YouTube si a lasat-o pe Delia s-o asculte. Aceasta s-a aratat placut surprinsa de linia melodica. Si de atunci, totul e istorie…Am cautat clipul pe YouTube si vi-l lasam mai jos:

bookzone.ro

noriel.ro

E hitul verii 2022

Cine ar fi crezut ca la un an distanta, Delia va lansa melodia Otelul Galati, o reinterpretare a imnului care a fost ascultat de atatea si atatea generatii de microbisti? Noi cu siguranta ca nu ne-am fi asteptat la asa ceva…De obicei, imnul acesta era privit mai mult la caterinca. Asa ca poated cel mult s-ar fi asteptat cineva ca vreun artist mai mic sa faca la caterinca ceva. Dar nu, a facut insasi Delia, una dintre cele mai mari artiste din Romania o reinterpretare ca la carte. Si suna bine rau.

Pe 28 mai, artista a dat drumul pe YouTube la melodie. Si in 24 de ore a adunat peste jumatate de milion de vizualizari. Nu va mai spunem si altceva, ci va lasam sa ascultati si voi varianta Deliei. Este super. Intre timp, noi o sa mai fim ochi si urechi pe profilul Deliei de Instagram, sa vedem ce noutati ne mai aduce.

vegis.ro

1 thought on “Delia Otelul Galati, hitul verii

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!