Marele panda si micul dragon Invataturi despre frumusetea uitata a vietii de James Norbury

nemira.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Marele panda si micul dragon Invataturi despre frumusetea uitata a vietii de James Norbury este o lucrare ce ne poate face sa deschidem putin ochii asupra unor lucruri pe care poate ca nu le vedem. Stiti ca exista vorba aia veche cum ca, uneori „privim, dar nu observam”. Acesta va fi unul din lucrurile pe care le va explora aceasta carte. Pentru ca de multe ori ni se intampla sa privim lucruri, sa le vedem, dar sa nu le observam cu adevarat. Sau sa nu ne dam seama cat de importante sunt sau ce insemnatate au.

Daca sunteti pe graba, va putem spune ca gasiti chiar acum cartea aceasta la pret bun in aceasta librarie online. Daca insa mai aveti dubii si vreti sa cititi tot articolul ca sa va dati seama daca sa o luati sau nu, atunci haideti sa incepem si sa vedem despre ce ar fi vorba.

fabricadegratare.ro

Marele panda si micul dragon Invataturi despre frumusetea uitata a vietii de James Norbury

Marele panda si micul dragon Invataturi despre frumusetea uitata a vietii de James Norbury
Marele panda si micul dragon Invataturi despre frumusetea uitata a vietii de James Norbury

Protagonistii din aceasta carte sunt….marele panda si micul dragon, asa cum probabil v-ati dat deja seama din titlul ei. Un lucru care ne place este faptul ca, la prima vedere, pare a fi o carte pentru copii. Sa recunoastem…daca ati vedea-o prin vreo librarie si ati citi titlul, sigur v-ati spune ca nu e pentru voi, ci pentru prichindei. Insa, nu este chiar asa. Cartea este tocmai pentru noi, cei care am uitat de magia vietii. Si care credem ca trebuie tot timpul sa privim serios, sa fim severi, aprigi. Si sa nu mai zambim sau sa nu mai radem si la lucrurile amuzante.

bookzone.ro

edenboutique.ro/

Dar nu este bine…Viata nu este intotdeauna despre destinatie. Vedem cum, in jurul nostru, lumea lucreaza 5 zile pe saptamana, pentru a simti ca traiesc doar in weekend, adica in 2 zile. Apoi, vedem cum muncim tot anul pentru 2 saptamani de vacanta, in vara. Asteptam prea mult pentru diverse lucrui si stari, nestiind ca le putem totusi avea, in doze mici, in fiecare zi. Cartea se adreseaza oricui vrea sa aiba o zi mai buna.

Filosofie si spiritualitate budista

Toate lectiile pe care cititorii le vor putea invata din cele 160 de pagini ale cartii provin din filosofia si spiritualitatea budista. Sunt lectii simple la prima vedere, insa extrem de valoroase. Parca dupa fiecare pagina in parte, incepi sa iti pui singur intrebari: „Oare nu pot fi fericit/a in fiecare zi? De ce sa astept doar destinatia (weekendul, vara)?”. La inceput va fi greu, desigur. Dar, cu timpul, vom putea invata sa apreciem si sa ne bucuram foarte mult poate si pentru o simpla shaorma delicioasa, luata dupa job.

edenboutique.ro/

Se vorbeste si despre fericire in aceasta carte a lui James Norbury, pentru ca, in definitiv, asta e tot ce ne dorim cu totii, nu-i asa? Si aici vine o alta smecherie: fericirea nu este la fel pentru toata lumea. Nu trebuie sa vizualizam fericirea doar prin prisma lucrurilor materiale. Cu alte cuvinte, sa fii fericit/a nu inseamna intotdeauna sa ai cel mai nou model de telefon. Ci poate doar sa ai langa tine persoane dragi.

Personajele pornesc in aventuri pe parcursul a 4 anotimpuri

La fel cum si noi, oamenii normali, avem parte de cele 4 anotimpuri, fiecare cu particularitatile sale, asa si marele panda si micul dragon vor avea peripetii in carte, care se desfasoara si primavara si vara si toamna, dar si iarna, desigur. Astfel, vor trece prin tot spectrul necesar. Asa ne vor putea da o imagine buna de ansamblu asupra unor lucruri pe langa care altfel poate ca am trece.

Se spune ca aceasta carte este una plina de inspiratie, dar si de speranta. Acestea practic sunt doua dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa luam seama, pana la urma. In fiecare zi trebuie sa fim inspirati, in ciuda tuturor obstacolelor ce ne ies in cale. Si trebuie sa avem speranta cu noi ca, pana la urma, ne va fi si mai bine. Noi v-am recomanda aceasta carte, insa, la final, voi decideti daca trebuie sa o cumparati sau nu. In acelasi timp, sa stiti ca va recomandam din aceeasi librarie online si cartea Despre Sensul Vietii.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!