Serialul Instinct de Mama de la Kanal D2: Despre ce e vorba in el?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Serialul Instinct de Mama de la Kanal D2 este una dintre primele productii cu care noul post TV isi doreste sa ne cucereasca pe noi, telespectatorii. In articolul nostru de astazi, o sa va spunem pe scurt ce se intampla in serialul Instinct de Mama, ca sa va puteti face o idee. Va vom spune si cand se difuzeaza, in ce zile, la ce ora, dar si alte detalii. Gata cu introducerile, acum haideti sa vedem despre ce este vorba, pana la urma.

bookzone.ro

Serialul Instinct de Mama de la Kanal D2: Despre ce e vorba in el?

Serialul Instinct de Mama de la Kanal D2
Serialul Instinct de Mama de la Kanal D2

V-am spus recent ca se lanseaza Kanal D2. Da, nu e vorba despre vreo greseala. Nu e vorba e Kanal D, postul lansat in 2007 in Romania si pe care il stim deja prea bine. Trustul din spatele acestuia, mai lanseaza in 2023 inca un post TV. Acesta va contine numeroase productii locale si internationale. Printre ele si Bravo Ai Stil 2023. Evident, vor fi si multe seriale turcesti. Printre primele productii de acest gen se numara si serialul turcesc Instinct de Mama. Despre ce este vorba? Dupa cum bine ne putem da seama deja din titlu, in prim plan se va afla o mama. O femeie puternica, ce va porni intr-o cautare fara precedent. Va fi totul contra cronometru.

Numele protagonistei este Hicran. Aceasta este o mama cat se poate de tanara. Din pacate, ea nu si-a simtit niciodata copilul, pentru ca, la nastere, i s-a spus ca nu mai exista. Va dati seama ce veste incredibila este pentru o mama, care a purtat in pantece 9 luni un bebe, sa i se spuna ca nu va putea, de fapt, sa il imbratiseze niciodata… Si totusi, desi cei din jur ii spun ca „Aia e, n-a fost sa fie si mai poate sa aiba si alti copii”, Hicran ramane reticenta la aceste vorbe. Simte ca e altceva la mijloc. Si ca, de fapt, copilul ei traieste. Asa ca decide sa porneasca intr-o cautare fara un punct de plecare exact… Insa discutam despre o cautare care ii va schimba viata. Pe langa aceasta durere pe care trebuie sa o traiasca in fiecare zi, ea mai trebuie sa treaca si prin tumultumul propriei familii…

bookzone.ro

Cand incepe serialul Instinct de Mama?

Dupa cum va spuneam si mai sus, serialul turcesc Instinct de Mama se va vedea pe Kanal D2. Spre deosebire de „fratele sau mai mare”, acest post TV ne va aduce serialele turcesti de top putin mai devreme decat stiam noi. Astfel, vom putea urmari Instinct de Mama de la ora 18. Cand e premiera? Pe data de 3 aprilie. Si venim si cu o veste buna: serialul se va difuza de luni pana vineri. Asadar, o sa avem 5 episoade saptamanale, numai bune de vazut.

Legat de cate episoade are Instinct de Mama, va putem spune ca e un serial relativ scurt. Insa, stiti cum se spune: nu trebuie sa o lungesti aiurea, daca povestea e buna si scurta. Asadar, din 3 aprilie, de la ora 18, pe Kanal D2, vom putea fi martorii povestii lui Hicran, pe parcursul a 20 de episoade, din ce am inteles. Ce ziceti, o sa va uitati la serialul Instinct de Mama de la Kanal D2? Detalii o sa mai gasim, desigur si pe profilul de Instagram Kanal D2.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!