Dani pe Net a murit

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

”Dani pe Net a murit” e informatia care a zguduit din temelii comunitatea YouTube Romania zilele acestea. Toti au fost socati sa afle ca unul dintre pionierii vlogging-ului din tara noastra nu mai este printre noi.

bookzone.ro

De ce a murit Dani pe Net?

Din informatiile noastre, moartea a survenit in urma unui stop cardio-respirator. Dani pe Net ar fi murit in somn. In urma lui, Daniel lasa o comunitate frumoasa, alcatuita din numerosi fani care ii vor simti lipsa. Inca de ieri, 3.03.2019, de cand s-a aflat teribila veste, pe retelele sociale ale youtuber-ului curg condoleantele tuturor celor care i-au urmarit cel putin unul din video-urile sale.

Ultimul video al lui Dani pe Net

Daca va uitati pe canalul de YouTube al lui Dani pe Net, puteti observa ca in ultima vreme, youtuber-ul nu a mai postat. Ultimul video a fost pus pe data de 15 decembrie 2018. Puteti urmati acel video aici:

bookzone.ro

Fanii nu s-au gandit niciodata ca acest video va fi ultimul postat vreodata de el. In prezent, curg condoleantele in sectiunea de comentarii. De asemenea, si pe profilul lui de Instagram, la ultima postare, fanii tin sa-i spuna RIP unuia dintre cei mai mari youtuberi din Romania.

Cine a fost Dani pe Net?

Dani pe Net a murit

Probabil unii dintre voi nu stiu exact cine a fost Dani pe Net. In perioada in care el era popular, multi dintre actualii utilizatori de YouTube Romania erau prea mici. Fanii 5GANG de astazi nu sunt la curent si cu pionierii vlogging-ului romanesc. Ei nu ii stiu decat pe actualii youtuberi. E un lucru normal, nu ne intelegeti gresit.

Insa, trebuie sa va aducem aminte ca YouTube-ul nu a fost intotdeauna ce este astazi. Nu erau atatia care foloseau aceasta platforma video doar pentru a face bani. Prin 2012 si chiar si inainte, existau cativa oameni care vedeau in YouTube o platforma unde sa se distreze. Isi foloseau creativitatea pentru a face video-uri amuzante, care ii distrau pe toti. Nici nu putea fi vorba de vreun ban din YouTube. Nu exista conceptul de monetizare a video-urilor, cel putin nu la noi.

Astfel, accentul era pus pe distractie. Lumea nu facea video-uri cu clickbait sau thumbnail-uri care sa te faca sa dai click, ca mai apoi sa-ti para rau.

Dani pe Net a fost unul dintre youtuberii din ”Garda veche”, daca o putem numi asa. Un youtuber care facea totul din placere. Era cunoscut pe YouTube datorita personajelor sale pe care le intruchipa, dar si a nebuniei sale bune. Stia sa editeze ca nimeni altul. Un actor desavarsit, el aparea deseori in fata celor care il urmareau in pielea lui Jack Sparrow.

Dani pe Net, un maestru al editatului

Daca va uitati la video-urile lui Dani pe Net, puteti observa cu usurinta cat de bine se pricepea la editat. Si nu vorbim aici e nu stiu ce efect simplu sau altceva. El reusea sa realizeze lucruri super grele.

La un moment dat, Dani pe Net a luat o pauza din cauza unor probleme de sanatate. Ulterior, a revenit. Insa, deja atentia utilizatorilor de YouTube Romania se mutase asupra noilor vloggeri. Totusi, au fost destui cei care au ramas alaturi de Dani si i-au urmarit video-urile pana la ultimul.

Dani pe net a luat o pauza prin 2016 din cauza unor probleme de sanatate

Dupa ce au vazut ca Dani pe Net nu a mai postat de niste timp, fanii si-au dat seama de ce. De ce? Se stia de niste timp faptul ca are niste probleme de sanatate. Dupa jumatatea lui 2016, el nu a mai postat pe YouTube. Apoi, pe 10 decembrie 2017, a postat un video. In el, a explicat de ce nu a mai putut sa posteze. Din spusele lui, situatia lui s-a agravat pe la jumatatea lui 2016. Nu mai putea sa stea in picioare si nici nu mai vedea. Sceptic din fire, el nu a ramas la diagnosticul primului doctor. A fost la numerosi alti doctori, vrand sa afle diagnosticele tuturor. Dupa cum spunea el insusi in video-ul pe care-l puteti vedea mai jos, dupa el, cel mai bine in situatia lui era sa intrebe cat mai multi doctori, care nu se cunosc intre ei.

A fost si suspect de GBS. Pe scurt, un fel de boala unde se produce o paralizie treptata. Pentru a afla adevarul, a suferit si o interventie la nivelul coloanei vertebrale. Pe scurt, i-a fost luat lichid din coloana vertebrala. Daca era transparent, era de bine. Daca nu, de rau. Totusi, dupa cate ne-a spus el, la teste i-a iesit de fiecare data lichidul transparent. Toate aceste informatii, dar si altele au fost spuse chiar de Dani pe Net intr-un video explicativ. E un video lung, in care spune prin ce a trecut in tot timpul in care nu a mai activat pe YouTube.

Scurta revenire a lui Dani pe Net pe YouTube Romania

Dupa acest video, el a reinceput usor usor sa fie activ pe YouTube Romania. Insa, data fiind inativitatea de dinainte, algoritmii YouTube nu i-au mai permis sa aiba acelasi numar de vizualizari. A spus si el intr-unul din video-uri ca ”e bulit canalul”. Tocmai de aceea, si-a facut si un al 2-lea canal, unde a postat video-uri. A readus la viata si personajul Jack Sparrow, pe care toti l-au indragit. Apoi, dupa primul video pe care vi l-am pus in articol, a urmat o noua pauza. A trecut luna ianuarie, apoi februarie si la inceput de martie, tot Youtube-ul a aflat groaznica veste cum ca Dani pe Net a murit.

R.I.P Dani pe Net

Dani pe Net a fost un youtuber roman special. Se va simti lipsa lui pe platforma. Voi l-ai urmarit? Daca da, aveti vreun video preferat din cele pe care le-a postat? Spuneti-ne in sectiunea de comentarii. De asemenea, puteti sa ne spuneti si pe profilul de Instagram, la poza referitoare la acest articol.

Nu uitati: Dani pe Net a murit. Insa, el va trai in sufletele tuturor celor care l-au urmarit si care au ras la video-urile lui de pe YouTube.

 

 

2 thoughts on “Dani pe Net a murit

  1. bai frate eu doar acum aflu … wtf. omu era un artist desavarsit, muzica, desen, editare, orice …. era super talentat . Avea si umor si voce atragatoare… Imi pare rau ca nu a avut succesul pe care il merita si o viata mai lunga .
    RIP danipenet …. Esti un exemplu, Sper sa ramana vlogurile tale pe net forever.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!