Cine e Fikret din Ma Numesc Zuleyha?
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cine e Fikret din Ma Numesc Zuleyha? Desigur, prin aceasta intrebare simpla noi ne referim, de fapt, la cel din spatele personajului. Cu alte cuvinte, in randurile urmatoare vom discuta despre actorul din spatele personajului. Cine este el, de fapt? Si ce il recomanda? Haideti sa aflam impreuna din articolul de astazi.

bookzone.ro

Cine e Fikret din Ma Numesc Zuleyha?

cine e Fikret din Ma Numesc Zuleyha
cine e Fikret din Ma Numesc Zuleyha

Numele real al actorului este Furkan Palali si s-a nascut in Konya, un frumos oras din Turcia. Nascut fiind in anul 1986, pe data de 27 octombrie, ne putem da seama usor ca are 36 de ani. In acelasi timp, ne dam seama si de faptul ca este in zodia scorpion. Daca stam putin si sa analizam, putem vedea trasaturi ale zodiei sale cam in toate rolurile de pana acum. Cu priviri patrunzatoare, care parca te pisca si cu o atitudine de arogant, domnul Palali a interpretat cu succes personajele acelea negative, dar pe care le iubim, chiar daca nu ar trebui.

Drumul in cariera al acestui actor nu a fost unul simplu sau drept. Cu alte cuvinte, Furkan nu a stiut de mic copil sau din adolescenta faptul ca va juca fie pe scenele lumii sau ca va aparea neaparat pe micile noastre ecrane. Tocmai de aceea, drumul sau a inceput la Facultatea de Geologie. Asadar, nicio treaba cu actoria. Doar ca l-a vazut cine trebuie, respectiv un producator, si i-a spus ca ar fi pacat sa se piarda. Arata bine, e inalt (are 1.91, deci…chiar e inalt), asa ca n-ar fi rau sa incerce ceva ce tine de imagine. Poate actor, poated altceva in domeniul televiziunii.

bookzone.ro

A inceput in 2010

Si totusi, stiti cum sunt tinerii: uneori nehotarati, uneori caposi. Asa se face ca Furkan nu a stiut sigur daca ar fi bine sa se duca pe acest drum. La actoria in sine nici nu se gandea. Si-ar spus ca poate o sa ajunga vreun prezentator de stiri sau altceva. Insa, usor, usor, destinul sau avea sa ajunga pe langa scene si pe platourile de filmare. Dupa o buna perioada de jucta baschet, inaltimea lui Furkan a ajuns atat de mare, incat era aproape imposibil sa gasesti alti baieti care sa se poata uita de sus la el. Asa se face ca in 2010, o ruda de-a lui ce lucra la Selin Boronkay Ajans, l-a ajutat sa aiba si el niste treaba intr-ale modellingului si a inceput sa il vada lumea.

Anul 2010 putem sa spunem ca e unul pe care Furkan il va tine minte mult timp. Pe langa faptul ca inceput cu modelling-ul si a castigat titlul de Cel mai bun model al Turciei, atunci a inceput si caiera lui intr-ale actoriei. Desigur, cu un rol mic, in serialul Kucuk Sirlar. Dar uneori, atat iti trebuie: o sansa sa le arati tuturor cine esti. Iar Furkan a profitat de ea. Si asa se face ca acest rol nu a fost unul singur, ci doar primul dintr-un lung sir.

Rolul lui Fikret din serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha

Noi am ajuns sa il stim bine si sa il apreciem datorita rolului sau din serialul Ma Numesc Zuleyha. A inceput timid, ca o ruda de-a lui Fekeli. Dupa ce am aflat ca vrea doar sa se razbune pe Adnan Yaman, am zis ok, aia e. Pe vremea cand tatal lui Demir era boier, lucrurile erau grele. Asa ca probabil si el a fost destul de rau cu multi. Insa, cand ne-am dat seama ca Fikret, personajul interpretat de Furkan Palali vrea sa se razbune pe Demir Yaman, am inceput sa il uram, pentru ca, in definitiv, ce vina sa aiba Demir?

Ulterior, am aflat ca Fikret si Demir sunt frati. De atunci s-a mai domolit Fikret si din personaj negativ, a inceput sa devina unul pozitiv. Nu a trecut mult timp insa si Demir a disparut din serialul Ma Numesc Zuleyha. Si noi care voiam sa vedem relatia lor de frati…Astfel, Fikret a ramas pe post de protagonist. Si a inceput sa se lupte cu Hakan Gumusoglu. Aici incheiem si noi articolul acesta, in care v-am spus cine e Fikret din Ma Numesc Zuleyha.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!