Vloggemon GO – Cea mai tare campanie Telekom cu vloggeri

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Astazi s-a dat drumul la Vloggemon GO. Suna cunoscut numele, nu-i asa? Da, si noi suntem de aceeasi parere. Si stiti de ce? Pentru ca probabil numele are o reminiscenta legata de un anumit joc pe care cu siguranta ca l-ati jucat acum 2 ani. Incepeti sa va aduceti aminte? E vorba de Pokemon GO, jocul care a innebunit Romania atunci cand a fost asa. Ei, bine, in 2018, jocul se repeta, insa de data aceasta cu vloggeri.

bookzone.ro

Telekom s-a gandit ca ar fi o idee buna sa faca o adaptare a celebrului joc, in care sa inclunda 8 dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania. Nu, nu va ganditi ca au facut de la 0 o aplicatie care sa fie asemanatoare cu Pokemon Go. Insa, conceptul e undeva pe acolo.

Ce este Vloggemon GO?

Pe scurt, este una dintre cele mai tari campanii desfasurate de compania Telekom in Romania. Cu un concept curajos, invoator si surprinzator, campania denumita Vloggemon GO se anunta a fi un real succes pe piata media.

bookzone.ro

Conceptul ce sta la baza acestei campanii e destul de simplu. Daca ati jucat vreodata Pokemon GO, atunci il veti intelege foarte repede. In jocul anterior amintit, utilizatorii trebuiau sa gaseasca dinversi pokemoni prin oras. Acest lucru se facea folosind telefonul. Cand erai in zona cu pricina, in care se afla un Pokemon, incercai sa-l prinzi. Si cam asta era ideea de baza a jocului de pe smartphone care a innebunit planeta.

In Vloggemon GO, nu avem Pokemoni, ci vloggeri. Evident ca ei sunt niste persoane reale si nu putem sa-i prindem si sa ni-i adaugam la colectie, desi unii fani probabil ar vrea acest lucru. Nu. Pe durata campaniei, 8 dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania vor incerca sa se gaseasca unii pe altii in Bucuresti. Bine, bine, se cauta ei intre ei, nu? Pai si eu, ca utilizator simplu de smartphone, ce treaba am? Pai, e simplu. Toti cei care au Instagram, pot vedea instastory-urile postate de vloggeri, in care se provoaca unii pe altii sa se gaseasca. La nevoie, toata lumea poate sari in ajutorul unui vlogger de exemplu si il poate indruma spre locul unde se afla un alt vlogger.

Vloggemon GO
Vloggemon GO

Ce vloggeri participa la Vloggemon GO?

Pe lista se regasesc nume sonore pentru industria vlogging-ului din Romania:

  1. Skivomady (Madalina Cazacu)
  2. Irina Deaconescu
  3. Cristina almasan
  4. Radu de la 5pasi
  5. Florentin Hriscu
  6. Lino Golden
  7. Laura Giurcanu
  8. Vlad Munteanu si Cristian Munteanu

Da, aceasta este lista completa de vloggeri ce participa la campania Telekom Vloggemon GO. Astfel, toti fanii acestora trebuie sa fie cu ochii in patru pe Instagram-urile lor sa vada unde sunt ceilalti vloggeri si sa le dea indicii. Pentru unii, indiciile fanilor reprezinta singurul reper pe care-l pot lua. De exemplu, fratii Munteanu nu sunt din Bucuresti si nu stiu prea bine orasul, asa ca va dati seama ca nici nu au cum sa-si dea seama unde sunt ceilalti. Insa, cu ajutorul fanilor lor vor putea cu siguranta sa ii gaseasca.

Ramane de vazut ce impact va avea aceasta campanie media. Daca si voi faceti parte din cautare, nu uitati sa dati un SHARE acestui articol. Suntem curiosi daca v-ati petrecut si voi timpul pe Instagram, ajutandu-va vloggeri preferati.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!