Cati bani poti face din marketing afiliat in Romania intr-o singura zi?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cati bani poti face din marketing afiliat in Romania intr-o singura zi? Depinde de fiecare in parte, desigur, dar si de proiectele pe care le are in derulare. Ideea acestui scurt articol mi-a venit in timp ce ma uitam dupa niste oferte de Black Friday la cel mai mare blogger din Romania pe site. Haideti sa discutam mai multe lucruri despre acest subiect in randurile urmatoare.

bookzone.ro

Cati bani poti face din marketing afiliat in Romania intr-o singura zi?

Cati bani poti face din marketing afiliat in Romania intr-o singura zi?
Cati bani poti face din marketing afiliat in Romania intr-o singura zi?

Imi place in fiecare an sa arunc o privire peste articolul de Black Friday pe care il scrie Vali Petcu pe blogul sau personal, in legatura cu cele mai bune oferte, evident. E util sa citesti si comentariile celor din comunitatea sa, care mai discuta despre diverse produse pe care poate nu stiai neaparat ca le vrei sau de care nu credeai ca ai nevoie neaparat, insa, pana la urma, dupa ce afli ca sunt la pret bun, te gandesti totusi sa le iei. Imi mai place, in acelasi timp, si faptul ca Zoso e tare transparent in perioada aceasta in ceea ce priveste castigurile din marketing afiliat. In restul timpului nu spune cati bani face, insa nici nu trebuie, ca doar nu are obligatii fata de nimeni.

Si revenind la intrebarea din titlu, respectiv „Cati bani poti face din marketing afiliat in Romania intr-o singura zi?” raspunsul, in cazul lui Zoso este de 2000+ euro. Adica undeva peste 10.000 de lei. Intr-o singura zi. Desigur, acum poate ca vor veni 2-3 milionari sa spuna ca astia nu-s bani si ca ei dau atata cand se duc sa cumpere paine. Insa, pentru niste oameni normali, in Romania, 10.000 de lei e un salariu foarte bun de luat intr-o luna, daramite intr-o singura zi. Felicitari, Vali! Dupa mine, e un rezultat extraordinar.

bookzone.ro

De ce conteaza cati bani a facut Zoso de Black Friday?

Acum poate ca unii inca va intrebati de ce l-am luat pe Vali drept exemplu si nu pe altcineva. Dupa cum am spus-o si la inceput, este cel mai mare blogger din Romania. Atentie, blogger, nu site, nu ziar online. Daca sunteti din generatia Z, nu, nu am scris „vlogger” gresit. Acum niste ani, cand cel de-al 2-lea termen nici nu exista, bloggerii erau singurii influenceri. Si chiar si in prezent, puterea lor de a influenta este mare. Asadar, este un etalon Zoso, chiar daca unora nu le place. Un blogger cu trafic mai mare ca el nu exista in prezent in Romania. Si mai e ceva… sunt foarte multi care folosesc PPC pentru marketing afiliat. Dupa mine, e un soi de trisat acesta.

De ce? Pai, bagi bani, ca sa scoti bani. Desigur, respectele mele celor ce fac dintr-un leu bagat 100 si asa mai departe. Insa eu personal parca sunt adeptul utilizarii SEO. Poate si pentru ca nu imi vine sa bag bani in campanii PPC. Si totusi, altfel simti ca intra un comision dintr-un articol pe care l-ai scris bine si l-ai optimizat dpdv SEO, dupa care l-ai lasat liber pe net in asteptarea rezultatelor. Iar Zoso cam asta a facut. Nu a bagat bani in reclame, ca sa ajunga articolul pe undeva. Pur si simplu l-a scris, iar lumea a venit. Si asa a facut 2000+ euro. Probabil ca daca ar fi facut aceeasi suma cu ajutorul PPC, la final, profitul profit ar fi fost mult mai mic. Si aici inchei acest scurt articol. Sper ca intr-o buna zi, sa pot sa spun ca am si eu rezultate macar pe jumatate la fel de bune in marketing afiliat. Poate chiar cu site-ul acesta, depinde.

 

1 thought on “Cati bani poti face din marketing afiliat in Romania intr-o singura zi?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!