Cand a trecut vara?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cand a trecut vara? Parca ieri sarbatoaream Ziua Copilului si, odata cu ea, inceputul celui mai frumos anotimp din an, iar acum iata-ne ajunsi la sfarsitul acestuia. Deja se simte in aer un soi de tristete, dar si de resemnare ca gata, distractia s-a terminat si de aici inainte trebuie sa ne intoarcem la ale noastre, de zi cu zi.

bookzone.ro

Cand a trecut vara?

cand a trecut vara
cand a trecut vara

Am fost zilele acestea la mare. Da, nu ma numar printre cei care isi (mai) permit sa stea o saptamana la mare la noi in Romania in plin sezon estival, ca de… Asa ca aleg de cele mai multe ori dupa 1 septembrie sa merg sa vad marea. Sa mai mananc niste hamsii, stiti voi, chestii de facut in vacanta. Si in penultima zi, in timp ce stateam linistit pe plaja si admirram marea, am vazut cum incept baietii sa stranga toate sezlongurile, umbrelele si asa mai departe. Asta e semnul clar ca gata, s-a dus sezonul estival.

M-am dat mai asa si parca a inceput sa se astearna tristetea in sufletul meu. Ca de, s-a dus vacanta si trebuie iar sa ne intoarcem la ale noastre. Deja prin magazine au inceput sa apara produsele de Halloween. Unii au inceput sa vorbeasca deja si de cabana de Revelion, daca va vine sa credeti. Una peste alta, ramane intrebarea: Cand a trecut vara?

bookzone.ro

Incepem sa ne uitam dupa haine de toamna

Deja acum, de cand am revenit acasa, mi-am zis ca aia e. Nu mai pot sa ma uit dupa pantaloni scurti, dupa vreun sort de baie sau poate dupa niste ochelari de soare. Trebuie sa vad daca imi mai vin hainele groase, ca de aici inainte pe ele va trebui sa le folosesc, din pacate sau din fericire.

Unora le place toamna. Si mie imi place, nu ma intelegeti gresit. Dar parca tot mai buna e vara. E lumea mai bucuroasa, mai dornica de aventura si asa mai departe. In fine, haideti ca m-am lungit cam mult cu un articol in care n-am spus prea multe. Acum va rog sa ma scuzati, o sa incep sa ma uit prin magazinul meu online preferat de haine, sa-mi caut niste hanorace. Sa speram ca oi gasi ceva la pret accesibil. Ca la cat s-au scumpit toate devine din ce in ce mai greu. Probabil o sa scriu despre asta si intr-un articol separat, daca e.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!