52 de retete de post de Gina Bradea – Recenzie

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

52 de retete de post de Gina Bradea reprezinta o noua carte de bucata a indragitei doamne a gastronomiei romanesti, dragilor. Daca in cadrul primului volum, Gustul Magic de Acasa, dansa a abordat la general mancarurile traditionale, in acest volum, lucrurile vor fi mai nisate. Probabil v-ati dat seama din titlu de ce. Va fi vorba de retete de post, care evident ca nu pot contine toate bunatatile generale. Dar sa stiti ca si din fructe si legume se pot face gustari de te lingi pe degete.

bookzone.ro

Iar doamna Bradea ne va arata totul in aeasta carte. Daca stiti deja cat de iscusita e dansa intr-ale gastronomiei si aveti incredere ca si aceasta carte va fi buna, trebuie sa va spunem ceva. Puteti lua cartea acum, la un pret bun, de aici, din aceasta librarie online. Daca insa vreti sa mai aflati una alta, inainte sa cumparati, haideti sa vedem la ce ne putem astepta.

52 de retete de post de Gina Bradea – Recenzie

Pe doamna Gina o stim deja cu totii. E populara in mediul online si nu numai, datorita blogului dansei. Acesta a fost vizitat, de-a lungul timpului, de foarte multi romani. Retetele pe care dansa le-a propus in articole au ajuns la sufletele multora. Iar acum, dansa incearca prin cartile dansei sa aduca laolalta ingrediente simple, dar de efect, care, combinate, pot face magie in farfurie. In primul volum, ne-a aratat ce se poate faced cu ingrediente de tot soiul. In cartea 52 de retete de post de Gina Bradea, se axeaza strict pe retelele acestea usoare, unde legumele si fructele sunt vedete.

bookzone.ro

Se spune de multe ori ca poate preparetele de post nu pot sa fie la fel de gustoase ca cele normale, pentru ca nu se pot folosi toate ingredientele gustoase. Insa savoarea poate sa existe si la ele. E doar o chestiune de alegeri. Se pot inlocui undele ingrediente, se pot adauga altele si tot asa. Solutii exista, iar doamna Bradea ni le prezinta in aceasta noua carte, care sigur va fi pe placul multora. In carte toata lumea va putea gasi cate ceva util, sa stiti. Nu conteaza ca sunteti asi intr-ale bucatariei sau ca abia pasiti timizi printre tigai, dragilor. Totul este abordat pas cu pas, niciun detaliu nefiind lasat la voia intamplarii.

Cine este Gina Bradea?

52 de retete de post de Gina Bradea
52 de retete de post de Gina Bradea

Daca ati cautat vreodata vreo reteta pe Internetul romanesc, sansele sunt destul de mari sa fi ajuns cel putin vreodata si pe blogul doamnei Gina Bradea. Scrie cu drag la el de destul de mult timp si a ajuns sa fie foarte popular. E divers, e simpatic si mai presus de toate, util. Iar gazda lui, doamna Bradea, e o gazda buna si de aceea lumea continua sa ii treaca pragul. In cazul in care doriti sa aflati si cine este Gina Bradea de la blogul Pofta Buna si departe de statutul de bucatareasa buna, va invitam sa vizionati un video in care chiar dansa raspunde la aceasta intrebare:

 

Putem observa foarte usor bunul simt si simtul umorului. Acestea, dupa cum am spus si putin mai sus, fac blogul doamnei Bradea atat de vizitat. Lumea vine si citeste cu placere. Insa si invata in acelasi timp lucruri esentiale pentru ca bucatele lor sa iasa exact asa cum trebuie. Una peste alta, noi suntem de parere ca 52 de retete de post de Gina Bradea este o unealta buna de tinut in bucatarie pentru cei ce vor ca vedetele din farfurie sa fie fructele si legumele.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!