Cand incepe anul scolar in toamna anului 2023?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cand incepe anul scolar in toamna anului 2023? Pe ce data vor trebui scolarii de toate varstele sa isi pregateasca ghiozdanele, instrumentele de scris si asa mai departe? Se pare ca din nou vom avea un inceput destul de… prematur, am putea spune. Adica se va incepe scoala foarte devreme in luna septembrie. Cel putin, in opinia noastra. Haideti sa aflam si noi mai multe detalii din randurile urmatoare.

bookzone.ro

Cand incepe anul scolar in toamna anului 2023?

Stim cu totii senzatia. Soarele e inca sus, insa valurile marii par din ce in ce mai triste. Pe plaja mai e lume, insa destul de putina. Prin hoteluri, deja lumea incepe sa isi faca bagajele, pregatita de lungul drum spre casa. Ati ghicit, e vorba de ultimele zile din vacanta copiilor, despre care ne intereseaza pe multi dintre noi. De ce? Pentru ca sfarsitul sezonului estival depinde mai mult sau mai putin de cand incep copiii scoala. Fie ca ne place sau nu. Si e si normal, pana la urma. Daca se incepe scoala, parintii trebuie sa se intoarca cu cei mici acasa, chiar daca ar mai fi putut sa stea putin cu burtile la soare.

Desigur, e si faza aceea ca multi nici nu se duc in prima saptamana din noul an scolar, insa depinde. Un lucru e cert: in functie de data la care scolarii se intorc in banci, se alege si sfarsitul sezonului estival. In 2023, noul an scolar incepe pe data de 11 septembrie. Nu e nici prea rau, insa nici prea bine, trebuie sa recunoastem. Parca mai bine ar fi sunat sa inceapa pe 15 sau poate si mai tarziu, asa cum s-a intamplat in alti ani. Ne-am uitat la niste oferte ale unor hoteluri de pe litoral si am inteles ca multe inchid pe 9. Probabil daca incepeau scolarii mai tarziu, ar fi prelungit si ei. In fine, va trebui sa ne facem concediul putin mai devreme. Si aici incheiem si noi articolul acesta scurt, despre inceputul anului scolar in 2023. A si in incheiere, daca prichindeii vostri sunt pe profil artistic si au nevoie de niste markere bune si rezistente, aruncati un ochi asupra articolului nostru despre markerele Chameleon.

bookzone.ro

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!