Ce inseamna ramburs la curier?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ce inseamna ramburs la curier? Sunt sanse mari sa fi auzit aceasta expresie, daca ati vrut sa va luati ceva de pe net. Iar daca nu prea faceti asta in mod frecvent, probabil ca nu prea stiti ce inseamna mai exact. Insa, nu va faceti griji. Oameni suntem cu totii si invatam in fiecare zi. Astazi, in cadrul acestui articol, va vom spune pe scurt la ce se refera aceasta sintagma. Acestea fiind zise, haideti sa ii dam drumul.

bookzone.ro

La curier sunt 2 posibilitati

In ultimul timp, in Romania, comertul online a luat o amploare uriasa, pe care nu multi ar fi putut sa o prevada. Asa se face ca multi dintre noi am inceput sa ne luam din magazinele online ce ne trebuie. Vorbim aici de haine, carti la super preturi, consumabile si tot felul de alte lucruri pe care in mod normal le-am fi luat din magazinele fizice. De cand am descoperit ce comod este sa stam la laptop sau pe telefom si sa dam comenzi, parca mai greu ne vine sa mergem la mall sau la vreo librarie din oras, de exemplu.
Nimic neobisnuit. Asa e societatea in ziua de azi, construita sa ne ajute. Si asa se face, dupa cum va spuneam, sa avem de-a face cu comenzile online mai mult ca niciodata. Dupa ce va puneti dumneavoastra in cos ce va trebuie, puteti sa vedeti ca aveti 2 posibilitati sa platiti. Daca aveti un card la indemana, puteti sa vi-l aduceti si sa completati datele necesare ca sa platiti cu el. Insa, pe langa plata cu cardul, probabil ca ati vazut ca mai exista si plata ramburs la curier.

Ce inseamna ramburs la curier?

ce inseamna ramburs la curier
ce inseamna ramburs la curier
Si asta ne aduce la subiectul articolului nostru de astazi, respectiv ce inseamna ramburs la curier. Ei bine, la plata cu cardul, dupa ce ati confirmat tranzactia, practic ati platit si puteti sa stati linistiti. Curierul va veni la dumneavoastra si voi nu va trebui decat sa luati pachetul si atat. Insa, in cazul unei plati ramburs la curier, lucrurile se schimba putin. Va trebui sa aveti banii pregatiti pentru cand acesta va va suna sa va spuna ca urmeaza sa ajunga si la dumneavoastra la usa sau la poarta.
Practic, plata ramburs inseamna ca dumneavoastra va trebui sa platiti tot ce ati comandat cand vine curierul. In principiu, in ziua in care urmeaza sa va fi livrata comanda, veti primi pe telefon un mesaj in care sunteti anuntati. O sa fie sub forma „Livram azi comanda…”. Iar undeva la final, daca trebuie sa platiti ramburs, vi se va spune care este suma, in cazul in care ati uitat. Iar daca se intampla sa nu primiti mesaj cu cateva ore inainte, ci direct telefonul curierului ca ajunge in cateva minute, e simplu. Il intrebati la telefon cati bani trebuie sa pregatiti si gata. Si cam asa se termina si al nostru articol despre ce inseamna ramburs la curier. Speram ca v-a fost cat de cat de folos. Va mai recomandam si articolul despre ce inseamna introvertit si extrovertit, daca va intereseaza putin si psihologia.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!