Instagram te lasa sa ai si postari in Feed pentru Close Friends

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Instagram te lasa sa ai si postari in Feed pentru Close Friends, mai nou. E un lucru la care, daca nu suntem atenti, ne poate cauza si diverse certuri sau hai sa le numim mici dispute. De unde pana unde? Despre acest lucru vom discuta si noi in randurile urmatoare. Haideti sa vedem despre ce ar fi vorba.

bookzone.ro

Instagram te lasa sa ai si postari in Feed pentru Close Friends

Instagram te lasa sa ai si postari in Feed pentru Close Friends
Instagram te lasa sa ai si postari in Feed pentru Close Friends

Daca stati mult pe Insta, probabil stiti cu ce se mananca. Unii folosesc aceasta aplicatie doar ca sa isi puna acolo niste poze de prin vacante. Altii reusesc chiar sa traiasca de pe urma ei. Sunt influenceri, fac giveaway-uri si vin banii. Si pe langa toti acestia suntem si noi, tinerii, care stam pe Insta si ca sa vorbim cu prietenii nostri sau ca sa agatam. De aceea, daca acum va intreb ce e Close Friends pe Instagram, probabil ca n-o sa trebuiasca sa cautati pe undeva, stiind deja raspunsul. Close Friends e o lista privata de oameni pe care ti-o poti face singur/a.

Acolo de obicei bagi oamenii pe care ii consideri mai apropiati, gen prietenii adevarati. Fetele se folosesc des de Close Friends ca sa le atraga atentia baietilor. Revenind insa, cert este ca deja e o functie pe care aproape toata lumea o foloseste. Si partea cea mai buna e ca nimeni nu stie de ea, in afara de tine. De exemplu daca tu bagi acum pe cineva la Close pe Insta, doar persoana respectiva va stii acest lucru. Nimeni altcineva din lista ta. In acelasi timp, ca o completare, acea persoana nu va sti nici cand o scoti din lista. E putin tricky lista asta de Close. Nu ai habar niciodata nici cand te baga cineva, nici cand te scoate.

bookzone.ro

O treaba problematica

Ei bine, mai nou, Instagram te lasa sa ai si postari in Feed pentru Close Friends. Si aici vine smecheria. Daca la story iti da cineva inimioara, doar tu poti sa vezi. Dar la postarile normale, din Feed, stim cu totii ca oricine poate vedea cine a dat inimioara. Asa ca, sa spunem ca vreti sa incercati treaba asta noua. Puneti o poza in Feed doar pentru cei din lista de Close Friends. Cei ce sunt deja in lista o vad si reactioneaza la ea.

Ei bine, atunci, poate sa apara o problema. Una destul de mare. Pentru ca ei vor putea vedea si cine altcineva a mai reactionat la respectiva postare. Cu alte cuvinte, vor putea afla foarte usor cine altcineva se mai afla in lista voastra privata de Close Friends. De aceea, aveti grija in cazul in care va apucati sa bagati si postari in Feed pentru Close. Ori n-o faceti, daca vreti sa stati linistiti, ori scoateti din lista persoanele periculoase. Doar n-ati vrea sa afle sotia de amanta doar pentru ca n-ati fost atenti, nu? Desigur, am glumit. Voi stiti daca si ce faceti cu listele voastre de Close Friends de pe Insta, desigur. Si aici ne incheiem si noi articolul. Hai si pe Insta.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!