Secrete de Familie Episodul 26 Rezumat

answear.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Secrete de Familie Episodul 26 Rezumat: Apropiatii lui Ceylin incep cautarile. Desi se gandesc cu groaza ca este posibil sa fie prea tarziu, tot vor sa vada daca pot afla cine este faptasul. Cine l-a luat pe Zafer de langa familia lui care credea ca il va gasi linistit pe vapor. In timp ce toti apropiatii barbatului il plang, Ilgaz si colegii incearca sa descopere primele indicii care i-ar putea conduce la vinovat.

Metin nu sta degeaba

Secrete de Familie Episodul 6 Rezumat
Secrete de Familie Episodul 6 Rezumat

Evident, noi stim deja cine este vinovatul. Si mai stim si totul, pas cu pas, asa cum s-a intamplat. Si ne gandim ca nu va dura mult pana cand vor afla si ei. Adica cei ce vor sa o ajute pe Ceylin. Dupa ce se descopera si niste gloante si se ajunge la concluzia ca nu a fost neaparat luat prin surprindere Zafer, ei isi dau seama ca trebuie sa fi fost cineva cu care acesta sa fi avut asa, ceva de impartit. Poate cineva din trecutul sau? Dar cui sa-i fi facut acesta asa rau incat sa doreasca sa se razbune astfel?

libris.ro

Metin isi face rapid mental o lista de persoane pe care ar putea sa le foloseasca pe post de tap ispasitor. Pana la urma, ajunge repede la Yavuz, care este fostul sau sef. Face ce face, iar acesta e luat rapid pe sus de politisti. Insa, ce a facut mai exact? Ei bine, a plasat o arma la el in casa, care devine practic o dovada aproape incontestabila ca el e vinovatul.

bookzone.ro

noriel.ro

Yavuz e prea linistit

Dupa ce face acest lucru, Metin isi spune ca sigur nimeni nu va mai ajunge la el sau la baiatul lui. Cel putin, nu prea curand. Din pacate, toate sperantele lui sunt zdrobite de o convorbire dintre Yavuz si Eren. Practic, Metin intelege ca Yavuz stie ce sa faca pentru a le demonstra tuturor ca tot ce s-a intamplat nu este altceva decat o greseala. Are o camera de supraveghere plasata atat de bine, incat doar ce s-ar uita special dupa ea, ar sti sau ar putea banui unde e. Insa asa, cineva care intra rapid sa plaseze ceva si pleaca grabit sigur nu ar vedea-o. Practic, planul lui Yavuz e simplu: Eren va trebui sa ia filmarile care schimba totul. Iar dupa, Yavuz va pleca fluierand.

Metin se panicheaza si o calca spre casa fostului sef. In timp ce cauta acele filmari, ajunge si Eren. Iar atunci, barbatul isi spune ca va trebui sa faca ceva urat. El reuseste sa il puna la pamant pe Eren si dupa spera ca va putea sa plece fara ca acesta sa il vada. Din pacate, Eren isi gaseste puterea de a-si folosi arma chiar inainte de a lesina. Astfel, Metin, desi scapa, este ranit. Iar acea rana incepe sa ridice semne de intrebare tuturor celor ce il vad. Ce va urma? Intre timp, Pars pleaca dupa Derya. Acesta afla ca femeia este in pericol. Si, de la o vreme, a inceput sa ii pese tare mult de ea. Asa ca nu poate sa lase ca cineva sa ii faca rau acestei femei pe care a ajuns sa o placa mai mult decat i-ar placea sa recunoasca…

vegis.ro

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!