Spotify Wrapped Romania

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Spotify Wrapped Romania a inceput sa imi apara din ce in ce mai mult zilele astea pe Instagram. Aproape ca nimic altceva n-a mai contat si lumea nu s-a mai ocupat si cu altceva. N-am mai vazut locuri instagramabile la story. In schimb, am vazut aceeasi si aceeasi chestie. Toata lumea a inceput sa distribuie cata muzica a ascultat anul acesta.

bookzone.ro

Spotify Wrapped Romania

Spotify Wrapped Romania
Spotify Wrapped Romania

Cum poti sa iti faci reclama gratuita? Inventand tot felul de topuri. De retrospective si de lucruri pe care utilizatorii tai sa le poata ulterior distribui usor, ca sa aiba apoi ce sa discute cu prietenii sau cu urmaritorii. Si cam pe premisa asta functioneaza si Spotify Wrapped. De ce sa investeasca masiv intr-o campanie de publicitate la final de an? Utilizatorii pot sa faca reclama gratuita.

Este de laudat aceasta schema de marketing. Dar, pana la urma…ce este Spotify Wrapped? Ei bine, despre aplicatia Spotify probabil ca stiti. Este una cu si despre muzica, in care toata lumea isi poate asculta muzica preferata. Cuvantul Wrapped s-ar traduce mot a mot prin „impachetat”. Astfel, daca vreti o traducere putin trasa de par, ne putem gandi la Spotifi Wrapped ca la o cutie (sau o pusculita) in care, de-a lungul timpului, voi v-ati pus fiecare play. Si acum, la final de an, ati deschis-o si numarati practic tot ce e in ea. Cam asta inseamna Spotify Wrapped, cu puterea noastra de a explica.

bookzone.ro

Ce au ascultat romanii pe Spotify?

Acum nu vrem sa generalizam, desigur. Ce urmeaza sa va spunem se bazeaza strict pe ceea ce am putut vedea noi pe la prietenii, apropiatii si practic, persoanele pe care le urmarim pe Instagram. Din ce am vazut, trapul este la mare cautare. Melodii de-ale lui Ian, Oscar, BvCovia sau Berechet sunt pe placul tineretului, care asculta preponderent acest gen muzical. Si da, daca sunteti mai in varsta, e trap, nu rap.

Dupa, am observat ca artistul The Weekend apare des prin lista de melodii ascultate in 2022 pe Spotify. Romanilor se pare ca le place tare mult de el. Pacat ca am inteles ca n-o sa vina prin Romania prea curand, desi are un turneu in partea asta de lume. Desigur, nu stim sigur, ca nu suntem asa fani infocati. Si cam aici spunem sa incheiem si noi articolul despre Spotify Wrapped Romania, ca nu mai avem ce sa va spunem. Ne vedem si pe Insta, daca aveti lucruri de adaugat.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!