Dar Motan Stie de Cristina Andone – Rezumat

answear.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Dar Motan Stie de Cristina Andone reprezinta al 3-lea volum plin de peripetiile motanelului ce a cucerit inimile multor prichindei. In aceasta noua aventura, cei mici vor putea invata alaturi de Dar care e treaba cu literele si cu alaturarile lor, numite cuvinte. Se pot face o gramada cu aceste litere. Si te pot ajuta mult pe parcursul vietii. Insa, intai de toate, trebuie sa ajungi sa le cunosti pe fiecare in parte si sa deveniti prieteni buni. Iar Toto si Dar asta isi doresc sa faca in paginile noii carti.

Dar Motan Stie de Cristina Andone – Rezumat

Dar Motan Stie de Cristina Andone
Dar Motan Stie de Cristina Andone

Dar Motan e pus la treaba de data aceasta. In primul volum, l-am cunoscut. Dupa, in al 2-lea volum, am invatat alaturi de el sa visam. In volumul 3, Toto ii spune ca nu prea e normal ca el, un motanel de librarie, sa nu fie expert intr-ale literelor. Trebuie sa le cunoasca, sa le indrageasca si sa le foloseasca. Pana la urma, Dar isi da seama ca are dreptate stapanul lui. Trebuie neaparat sa faca cunostinta cu alfabetul. Va fi distractiv sa isi faca atatia prieteni noi pe parcurs. Imblanitul descopera noi povesti interesante, pe care prietenia literelor le face accesibile si imbietoare pentru toti prichindeii care ii vor fi alaturi.

libris.ro

Cartea pentru copii Dar Motan Stie de Cristina Andone ii va ajuta pe cei mici sa vada cat de usor e sa isi scrie numele, cu ajutorul literelor. De asemenea, Dar Motan le face si o surpriza tuturor celor care aleg sa fie alaturi de el in aventurile sale si le spune niste retete de suc, dar si de ceai. Astfel, cei mici pot sa isi testeze si potentialul talent…gastronomic. :))

bookzone.ro

noriel.ro

Cartile, prietenii nostri cei mai buni

Noi, adultii, stim raspunsurile diverse la intrebarea „De ce e important sa citesti?”. In primul rand, te ajuta sa iti imbogatesti vocabularul fara sa iti dai seama. E un mod excelent de a te relaxa. Mai ales daca te-ai saturat de ecranele pline de pixeli ale telefoanelor, tabletelor sau laptop-urilor. Te ajuta sa te destinzi si iti pune la treaba imaginatia, pentru ca de multe ori, din literele si cuvintele pe care le vedem, trebuie sa ne formam noi o idee despre cum arata scenele si personajele. Dar e si un obicei pe care daca nu l-ai deprins la timp, greu ti-l mai poti insusi mai tarziu.

De aceea, Dar Motan si Toto le vor spune prichindeilor despre citit. Vor vedea despre toate minunatiile pe care le pot afla cu ajutorul lui. In definitiv, daca stam sa ne gandim, cititul e singurul mod de a calatori oriunde in lume (si nu numai in lumea noastra), fara sa fie nevoie sa te ridici din pat. Ce alt motiv in plus le-ar mai trebui? Desigur, nu ne intelegeti gresit. Incurajam miscarea, insa nu ne puteti spune ca nu exista si zile in care ati sta doar in pat.

vegis.ro

La finalul cartii Dar Motan Stie de Cristina Andone, cei mici vor putea chiar sa ii faca o lista de lectura eroului imblanit. Prin acest artificiu simplu, ei sunt incurajati sa citeasca din ce in ce mai mult, ca sa aiba si ce sa ii recomande lui Dar. Una peste alta, e o carticica frumoasa si utila pentru copilasi. Asa cum am facut-o deja si in cazul articolelor despre primele 2 carti, vi-o recomandam si pe aceasta. Ba chiar v-am recomanda sa luati intreaga serie, daca prichindeii dumneavoastra il apreciaza pe Dar.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!