Cartea 500 de glume jucause pentru copii – E buna sau nu?

nemira.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cartea 500 de glume jucause pentru copii – E buna sau nu? Despre ea vom discuta si noi in randurile urmatoare. In principiu, daca vreti sa aveti parte de niste momente amuzante, de timp de calitate petrecut alaturi de prichindei, atunci va putem spune din start ca e o lucrare ideala. Si nici nu costa mult. Ati vazut probabil ca cele mai multe carti in ziua de astazi sunt niste zeci bune de lei…

Ei bine, aceasta nici 20 de lei nu este. Asta, la pret intreg. De exemplu, daca va uitati in aceasta librarie online, e posibil s-o prindeti si la o reducere interesanta.

fabricadegratare.ro

Cartea 500 de glume jucause pentru copii – E buna sau nu?

cartea 500 de glume jucause pentru copii
cartea 500 de glume jucause pentru copii

Ce poate fi mai frumos decat sa stati linistiti seara sau in weekend alaturi de prichindelul sau de prichindeii vostri, citind niste glume bune, la care sa radeti impreuna? In ziua de astazi, cand totul pare sa fie pe repede inainte si nu stim cum sa ne mai gasim timp si pentru noi, insasi ideea unei carti cu glume pare a fi o gluma in sine. „Cine are timp de asa ceva?” v-ati putea gandi unii dintre voi.

bookzone.ro

edenboutique.ro/

Doar ca, sa stiti ca va spunem cat se poate de serios ca poate fi un lucru care sa va ajute sa petreceti timp de calitate cu cei mici, departe de ecranele de care acestia par sa fie de-a dreptul lipiti. Pentru ca, uneori, prea mult stat cu ochii in ecrane, nu este asa benefic, mai ales daca ai si alternative. Si din ce vedem in jurul nostru, una dintre cele mai des intalnite intrebari la parinti sunt:

  1. Ce este parentingul si cum sa fiu un parinte bun pentru copilul meu?
  2. Ce sa fac sa imi conving copiii sa nu mai stea cu ochii in telefon sau in laptop?

E totusi o problema…

Asadar, pare sa fie o problema. Dar cartea 500 de glume jucause pentru copii o poate rezolva. Si nu ar fi singura. Mai e si cartea magicianului Robert Tudor, care va poate ajuta sa aveti activitati distractive cu cei mici. Revenind insa la aceasta cu glume, sunt 500 de posibile motive de a rade. Nu o sa va ascundem totusi ca nu toate sunt atat de amuzante, incat sa va faca sa radeti in hohote. Dintre atatea sute, se gasesc si niste zeci peste care veti vrea mai degraba sa treceti repede, sperand ca urmatoarele glume sunt, totusi, mai bune de atat.

edenboutique.ro/

Insa, la nici 20 de lei si 500 de glume, vorbim deja de un pret destul de mic per gluma, daca vreti sa o luati si asa. Si, dupa cum deja v-am spus, unele vor fi bune, altele si mai bune. Doar ca, vor fi si rate-uri printre astea 500, vi-o spunem sigur. Dar, depinde de gusturile fiecaruia. Aici incheiem si noi acest articol in care v-am vorbit despre cartea aceasta cu glume pentru copii. Daca v-ati luat-o deja, ne puteti spune in sectiunea de comentarii cum vi s-a parut. Noi spunem ca daca cel putin jumatate dintre glumele din carte v-au placut, ar trebui, teoretic, sa fie o achizitie buna.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!