Cat costa abonamentul la SkyShowTime in Romania?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cat costa abonamentul la SkyShowTime? E mai scump ca la restul sau se situeaza printre serviciile de streaming ieftine de la noi din tara? Vom afla toate detaliile in randurile ce urmeaza. Va vom spune inclusiv data de lansare, cat si unele dintre primele productii pe care le vom putea urmari, daca ne vom abona. Acestea fiind spuse, haideti sa vedem despre ce este vorba.

bookzone.ro

Cat costa abonamentul la SkyShowTime?

Cat costa abonamentul la SkyShowTime
Cat costa abonamentul la SkyShowTime

Dupa Netflix, HBO MAX, Disney Plus, AppleTV si Prime Video, iata ca inca un serviciu de streaming de renume, isi face simtita prezenta si pe piata media de la noi care e destul de atractiva, trebuie sa recunoastem. Noua ca romani, ne place sa urmarim cele mai noi si variate productii. SkyShowTime vine astfel sa completeze oferta si asa stufoasa de modalitati prin care ne putem petrece timpul liber singuri sau alaturi de cei dragi, in fata ecranului sau a ecranelor.

Cand se lanseaza SkyShowTime in Romania? De Ziua Indragostitilor, adica pe data de 14 februarie. Atunci, inca de la primele ore ale diminetii, ne vom putea face un cont si ne vom putea lua abonamentul. Inainte de a va spune pretul exact, va putem zice ca putem rasufla usurati: nu e la fel de scump ca Netflix. Si nici ca Disney Plus. In schimb, e apropiat de pretul de la HBO MAX. Ca sa nu va mai tinem pe jar, va spunem ca abonamentul SkyShowTime costa 3.99 de euro. Daca ne permiteti un calcul simplu, ne putem da seama ca vorbim despre 20 de lei pe luna.

bookzone.ro

E mult, e putin? Depinde. Daca nu aveti niciun alt serviciu de streaming (lucru cam greu in 2023), atunci da, 20 de lei pe luna par putini. Insa, daca le aveti deja pe cele mai sus amintite si-l mai adaugati si pe acesta, e posibil sa vorbim de peste 100 de lei lunar pentru divertismentul de acest tip. Am scris noi un articol mai demult despre acest subiect cu ce platforme sunt si costul total. Acum probabil ca va trebui sa-l updatam, incluzand si pretul de la Sky.

Ce filme si seriale sunt pe SkyShowTime?

Bun, acum ca am aflat cat costa abonamentul la SkyShowTime, e timpul sa vedem si ce putem urmari pe acest serviciu de streaming. Doar asa, ne putem face o parere daca merita „investitia” lunara sau daca nu mai bine ne luam vreo 2 meniuri McCombo si un sos Samurai sa alunece bine. Printre noile seriale de pe SkyShowTime Romania se regasesc si:

  • Yellowstone (foarte bun)
  • The Vampire Academy
  • A Friend of The Family
  • Tulsa King
  • 1883
  • 1923 (cam multe seriale care au ca titlu un an, nu?)
  • American Gigolo si lista poate continua

Vom gasi si filme precum Jurrasic Park Domninion sau Ray Donovan The Movie. MUlti dintre voi probabil ca se intreaba daca o sa avem si filmul Teen Wolf aici, avand in vedere ca in prezentare, ni se spune ca intra si unele productii Paramount. Ei bine, aparent, nu. Sau cel putin, nu din prima. Ramane de vazut, pentru ca sunt doua posibilitati: fie vor aparea atat filmul, cat si serialul Teen Wolf aici, pe SkyShowTime, fie se va lansa Paramount Plus si le vom gasi pe acea platforma. Nu stiu dar, daca vom afla noutati, vom reveni, probabil. Pe noi sa stiti ca ne gasiti si pe IG. In incheiere, vrem sa va intrebam: o sa va abonati la SkyShowTime Romania sau nu v-a convins?

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!